Klar for hver jobb

ESSBOX System er en ny smart oppbevaringsløsning for innfestningsprodukter som består av en slitesterk koffert og gjennomsiktige produktbokser i hardplast. Systemet gir deg 100% kontroll på ditt innfestningsmateriell.

Essbox System

Enklere og mer effektiv hverdag med ESSBOX System

Med ESSBOX System samler man alle festemidlene på ett sted og kofferten pakkes raskt til de ulike prosjektene. De solide boksene i plast tåler regn og tøffe forhold og klikkes enkelt på plass i kofferten. Fest lokket under boksene og få god oversikt over innholdet.

  • Skaper orden og oversikt
  • Forenkler og effektiviserer din hverdag
  • Du sparer tid og penger

Fokusgrupper og høyteknologisk produktutvikling

ESSBOX System er resultatet av fire års produktutvikling og over 300 intervjuer med profesjonelle håndverkere, både i Sverige og Norge. Deltakerne var svært positive til ESSBOX System og mente at det ikke finnes et liknende produkt på dagens marked.

Unike og smarte funksjoner som trekkes frem var:

  • Brukeren kan selv skreddersy sin egen ESSBOX
  • Boksene og ESSBOX kofferten er svært slitesterke
  • Brukeren slipper å fylle produktene over i andre, faste beholdere
  • Boksene kan stables opp på hverandre
  • Systemet gjør det enkelt å holde orden og oversikt

Plasser lokket under boksen for å få oversikt over alle produktene du har i kofferten.

ESSBOX System er en fleksibel løsning der du enkelt og raskt kan fylle kofferten med de produkter du har behov for til hver enkelt jobb. Du sparer både tid og penger ved redusert svinn. Plasser lokket under boksen for å få oversikt over alle produktene du har i kofferten. Mønsteret i bunnen av kofferten holder boksene på plass, uansett om lokket er plassert under eller oppå boksen.

ESSBOX System har et patentert design som holder boksene på plass under transport, også i de tilfeller kofferten ikke er fullpakket.

ESSBOX System har et patentert design som holder boksene på plass under transport, også i de tilfeller kofferten ikke er fullpakket.

Den robuste og kraftige kofferten står i mot og beskytter innholdet mot regn og snø.

Den robuste og kraftige kofferten står i mot og beskytter innholdet mot regn og snø. Nå slipper du å springe fram og tilbake til bilen for å hente riktige produkter. ESSBOX System oppbevarer alle dine innfestinger på ett og samme sted.

Lokket festes enkelt under lokket slik at du alltid vet hvor du har det.

Lokket festes enkelt under lokket slik at du alltid vet hvor du har det. Boksene er i gjenvinnbar hardplast som er gjennomsiktig slik at man enkelt kan se hva som ligger i respektive boks.

Boksene tåler røff behandling og er av meget god kvalitet. Lokket er forseglet slik at snø og regn ikke trenger inn. Boksene er testet og bestått IP 44-kravene, som innebærer at forpakningene tåler rennende vann fra alle kanter. Boksene kan stables oppå hverandre.

Boksene tåler røff behandling og er av meget god kvalitet. Lokket er forseglet slik at snø og regn ikke trenger inn. Boksene er testet og bestått IP 44-kravene, som innebærer at forpakningene tåler rennende vann fra alle kanter. Boksene kan stables oppå hverandre. Alle bokser har nye informative etiketter om produktene og deres bruksområde. Dette gjør det enkelt for deg å velge riktig produkt.

95% av alle håndverkere har problemere med ødelagte forpakninger, og dette fører til mye svinn.

Kofferten består av slitesterkt hardplast som tåler harde støt. Koffertene kan stables oppå hverandre.

Kofferten består av slitesterkt hardplast som tåler harde støt. Koffertene kan stables oppå hverandre. Den slitesterke kofferten tåler tøff behandling og står imot både snø og regn. Håndtaket er kraftig og solid med en robust låsefunksjon.

3 av 4 håndverkere sier at de ikke har kontroll på sine innfestninger. Med ESSBOX System kan du få system og orden i dine festemidler.

Koffertens lokk har en vattert innside av skumplast som former seg etter boksene og tetter. Det hindrer at innholdet i boksene faller ut, uansett om lokket er på eller ikke.

Koffertens lokk har en vattert innside av skumplast som former seg etter boksene og tetter. Det hindrer at innholdet i boksene faller ut, uansett om lokket er på eller ikke.

Finn nærmeste butikk

Norgeskart