Bygger

Bygger'n har et stort nettverk av erfarne fagfolk.

Ferdig utført

Ikke tid eller lyst til å gjøre jobben selv? Få jobben gjort av en proff.

Vi har et stort nettverk av dyktige fagfolk og hjelper deg å finne riktig håndverker til ditt prosjekt.

Ferdig utført - få jobben gjort av erfarne fagfolk

Det kan være mange grunner til at man ikke kan utføre alt av arbeid i eget hus selv. En travel foreldrehverdag, at det er en tomannsjobb - men du er bare én, kan være noen av årsakene. Men den viktigste årsaken er nok at fagarbeid i de fleste tilfeller bør utføres av nettopp fagfolk.

Bygger'n har et stort nettverk av erfarne fagfolk. Vi samarbeider tett med dyktige håndverkere til alle typer jobber, fra små tilpasninger til komplett rehabilitering og nybygg. Vi legger tak, bygger garasje, skifter vinduer, ytterdører og mer.

Ferdig Utført er et tilbud fra Bygger’n til deg som ikke har tid, ønske om eller mulighet til å gjøre unna oppussingen selv. 

Bygger’n har solide samarbeidsbedrifter som kundene får tilgang til, og håndverkerne kjøper varene hos Bygger’n til gode priser for kundene. Slik ivaretas også krav til kvalitet og dokumentasjon, samt en god garantiordning.

Besøk din lokale Bygger'n-butikk og snakk med oss om ditt prosjekt, så kan du få et uforpliktende tilbud på Ferdig Utført Oppdrag.