Vi hjelper deg å finne riktig håndverker til ditt prosjekt

Få jobben gjort av erfarne fagfolk.

Vi hjelper deg å finne riktig håndverker til ditt prosjekt. Når du samarbeider med Bygger'n om ditt byggeprosjekt kan du være trygg på at du er i gode hender.  

Ferdig Utført-tjeneste

Bygger'n har et stort nettverk av erfarne fagfolk. Vi samarbeider tett med dyktige håndverkere til alle typer jobber, fra små tilpasninger til komplett rehabilitering og nybygg. Vi legger tak, bygger garasje, skifter vinduer, ytterdører og mer.

Ferdig Utført er et tilbud fra Bygger’n til deg som ikke har tid, ønske om eller mulighet til å gjøre unna oppussingen selv. 

Bygger’n har solide samarbeidsbedrifter som kundene får tilgang til, og håndverkerne kjøper varene hos Bygger’n til gode priser for kundene. Slik ivaretas også krav til kvalitet og dokumentasjon, samt en god garantiordning.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på Ferdig Utført Oppdrag?

Ta kontakt med din lokale Bygger'n-butikk og snakk med oss om ditt prosjekt,

Her finner du oversikt og kontaktopplysninger til din lokale butikk.

 

Bygger'n Tekniske Tjenester

Viste du at vi også kan hjelpe deg med tekniske tegninger og arkitekttjenester? 

Vi tilbyr våre kunder eget arkitektkontor som også leverer et bredt spekter av tekniske tjenester. Vårt arkitekt- og ingeniørkontor består av arkitekter, ingeniører og byggteknikere, med både byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplass. Samlet har vi unik erfaring, kundeorientering og bransjekunnskap.

Her kan du lese mer om Bygger'n Tekniske Tjenester

 

Jeg ønsker hjelp med å finne en håndverker til mitt prosjekt

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet
E-post
Telefonnummer
Beskriv ditt prosjekt kort