Slik unngår du å drasse rundt med husnøklene hele tiden.

Lås opp døren med mobilen

Velkommen til en nøkkelfri hverdag med Diplomat SMART™.

Med en Diplomat ytterdør, elektronisk dørlås fra Yale Doorman og Låsmodulpakke fra Verisure slipper du å ta med nøkler og du kan enkelt låse opp og igjen døren, uansett hvor du er. 

1. FINN DIN STIL

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige dører. Ytterdører fra Diplomat er utviklet for det nordiske klimaet, med en stabil og slitesterk konstruksjon.

Dørene produseres på en av Europas mest moderne fabrikker, hvor tradisjon og teknikk går hånd i hånd. Alle ytterdører fra Diplomat kan leveres med elektronisk dørlås og låsstyring.

2. VELG DIN FAVORITTLÅS

Elektronisk dørlås fra Yale Doorman forenkler hverdagen på en smart måte. Dørlåsen kan åpnes med kode på låsens tastatur, med nøkkelbrikke, fjernkontroll eller med Verisures mobil App. Du kan registrere koder, opprette én-dagskoder for besøkende og programmere låsen til å låses automatisk når døren lukkes.

Dørlåsen er spesielt utviklet for vårt skandinaviske klima og leveres sammen med din favorittdør.

Vi leverer Yale Doorman med både ett- og tre-punktslås!

3. VERISURE PÅ INNSIDEN

Diplomat SMART™ - pakken leveres med Låsmodul og Smarthjemsentral fra Verisure. Med Låsmodulen kan du låse opp og igjen ytterdøren med Verisures mobil App, uansett hvor du er.

Smarthjemsentralen er knutepunktet i ditt system og kommuniserer trådløst med Låsmodulen. Du kobler enkelt din Smarthjemsentral til bredbåndet.

Løsningen krever ikke at du installerer alarm og medfører heller ikke abonnement eller annen form for binding.

Enkelt å installere, enkelt å bruke!

Løsningen krever ikke at du installerer alarm og medfører heller ikke abonnement eller annen form for binding. Låsen leveres som tilleggsprodukt når du bestiller ny ytterdør fra Diplomat.

Velkommen til en nøkkelfri hverdag!

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
28.04.2023

Andre artikler

Ytterdør

Slik monterer du din nye ytterdør

Å montere ytterdør er ikke så vanskelig som det høres ut som. Ved å skifte ytterdør gir man fasaden en ansiktsløftning. Nye dører er også gjerne mye tettere og bedre isolert enn gamle dører, derfor er dette også som regel et energisparende tiltak.

Dette må du tenke på når du skal bytte ytterdør

Dette må du tenke på når du skal bytte ytterdør

Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv.

Vedlikehold av ytterdører

Vedlikehold av ytterdører

Ved å vedlikeholde ytterdøren øker du levetiden og bevarer overflaten på døren. Slik behandler du ytterdøra di.

Icons/Large/Chat