Foto: Langlo

Garderoben er finest når den er laget spesielt for plassen den står på

Garderobespesialisten Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren!

Mål opp rommet ditt hjemme og del dine planer med Langlo. De hjelper deg å tegne tilpasset garderobe akkurat slik du vil ha det, og helt uforpliktende gir vi deg innsikt i hvilken løsning som passer best inn hjemme hos deg.

Skreddersydde løsninger

Det fineste er når møbler ser ut som de er laget spesielt for plassen de står. Dette skaper et rom som er uttrykksfullt, sammenhengende og delikat. Send inn dine mål, så lager Langlo en uforpliktende tegning skreddersydd etter dine ønsker.

Her kan du sende inn dine mål

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Langlo vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan de kan skreddersy en løsning som passer perfekt inn hjemme hos deg. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder i hjemmet; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren!

Et personlig hjem

De ønsker å hjelpe deg med å uttrykke identiteten din med vår tilpasningsbare kolleksjon av garderobeløsninger. En løsning som verdsetter effektivitet og funksjon som overordnede prinsipper og gir deg en enklere hverdag. Langlos helhetlige tilnærming til utvikling av produktene gir et koordinert utseende der design, farger og materialer alltid passer sammen. For dem handler det om å bistå med å skape et personlig hjem som passer smaken, budsjettet og livsstilen din.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
03.01.2024
Icons/Large/Chat