Mangler du en kontorplass hjemme? Har du ei trapp, kan dette være løsningen for deg.

Gjør plass til mer under trappa

Utnytt kvadratmetrene i trapperommet mer effektivt. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod.

Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass

Stryntrappa Garderobe, Bod og Kontor er utviklet av Hagen i samarbeid med Hareide Design som ser muligheter i den uutnyttede og støvsamlende plassen under trappa.

- Sammen med Hagen har vi fått mulighet til å løse dette evige problemet og skape funksjonelle trapperoms løsninger som gir rom for oppbevaring og bruksområder der bare fantasien setter begrensningene.

Design handler om både funksjon og utseende og i de nye trapperoms løsningene har vi fått kombinere disse to til det fulle, sier Einar Hareide, CEO i Hareide Design

Din trapp fra Stryntrappa er skreddersydd, da hver trapp produseres etter mål til hver enkelt kunde. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både dine behov og din trapp perfekt.

Garderobe

Med garderobe under trappen vil gangen alltid fremstå som pen og ryddig både for deg, familien og gjester. I tillegg til garderoben får du normalt en smal bod på baksiden av skapene.

Stryntrappa Garderobe skaper en stilfull helhet og lar deg utnytte de mange kvadratmeterne under trappen.

Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for de minste å holde orden på sine klær og sko.

Kontor

Både store og små har behov for en kontorplass i hjemmet, et sted å finne ro til lekser, fluebinding, tegning eller tid foran dataskjermen.

Stryntrappa Kontor har normalt en bordplate med lengde 2-2,5 meter og dybde på rundt 1 meter.

Kontorløsningen består også av to vegghyller og oppbevaringsskap for eksempelvis papir og en liten printer. Det er tilrettelagt med innfelt stikkontakt i bordplaten

Bod

De fleste nye boliger har bare én innvendig bod. Dette kan fort by på utfordringer for lagringsplass til tingene du ikke bruker så ofte.

Stryntrappa Bod er fleksibel i bruk.

Den leveres med LED-belysning og én hyllleseksjon innvendig. Hyllen er 30 cm dyp og gjør det enkelt for deg å systematisere mindre ting som ellers kan ha lett for å forsvinne i en stor bod.

Alle tre konseptene tilpasses Stryntrappa trappene gjennom material og fargevalg.

Opprettet
Oppdatert
Icons/Large/Chat