Med taklister som du fester bildeoppheng i, unngår du å lage skjemmende hull i veggene. Bildene kan flyttes og byttes akkurat som du vil. Du kan ha flere bilder i hvert oppheng. Foto: Rindalslist

Bygge nytt eller pusse opp? Slik kan du henge opp bilder uten å lage hull i veggene.

Nye fine vegger. Det er ingen god følelse å slå inn de første stiftene for å få bilder på veggene. Et kjempegodt alternativ er Bildis fra Rindalslist.

Dette er noe så enkelt som taklister som er forberedt for bildeoppheng.

Alle skyggelister fra Rindalslist har et skjult spor i skyggen. I dette sporet huker du på plass Bildis bildeoppheng. Opphengene hukes på plass med fingrene. Vil du flytte bildene, kan opphenget skyves til høyre eller venstre, eller du kan ta ned ned og huke det på plass på en annen vegg.

Med andre ord: Du kan bytte og flytte bilder så mye du vil. Veggene holder seg like fine. I stua, på kjøkkenet, barnerommet og ungdomsrommet. For ikke å snakke om hybelen eller kjellerleiligheten som du leier ut.

Her finner du Bildis i nettbutikken

Opphenget hukes på plass i taklisten helt uten bruk av verktøy. Vil du flytte opphenget til høyre eller venstre, skyver du det på plass. Vil du flytte opphengt til en annen vegg, tar du det ut og huker det på plass der du vil ha det. Foto: Rindalslist.

Tilpass til din egen stil

Bildis bildeoppheng fås med transparent nylonsnor, og med tvinnet stålwire. Velg den løsningen som passer best hos deg. Bildekroken som du henger bildet på, er fjærbelastet og låses til nylonsnora/stålwiren i den høyden du vil ha den. Du kan godt henge flere bilder på samme oppheng. Flere bildekroker selges i pakninger med to kroker.

Også taklistene/skyggelistene fås i flere design og størrelser - det betyr at du kan velge Bildis enten du synes at taklisten skal være godt synlige, eller du foretrekker at de knapt synes.

Slik sjekker du om du har skyggelister med Bildis-spor allerede

Alle skyggelister fra Rindalslist levert etter 2017 har dette sporet. Gjør du en 90+ graders bøy på enden av en ståltråd, kan du lett kjenne etter om sporet finnes på de listene du har. 

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
02.03.2023
Icons/Large/Chat