Du kan montere PURE-vinylbord over alle typer gulv. Betong, fliser, tre, vanlige underlag eller et gulv som fortsatt har spor av lim.

10 grunner til å velge vinyl

Tre eller vinyl? I noen situasjoner trenger du ikke å velge i det hele tatt. Går du for PURE-vinylbord får du fordelene til både treverk og vinyl.

1. Rask montering

Takket være det geniale DreamClick®-låsesystemet som leveres sammen med alle produktene i PURE-kolleksjonen, legger du gulvet på kort tid. Identiske firesidige låseprofiler klikkes lett på plass, og dette gjør det mulig å legge et gulv på 12m² på bare 30 min. PURE-låseprofiler tåler opptil 500 kg. Begynn lørdag morgen, og gled deg over det nye gulvet ditt på lørdag ettermiddag.

Artikkel hentet hos BerryAlloc Blog

Her kan du se PURE-produkter i Bygger'ns nettbutikk 

2. Ingen triks

Har du handlet på impuls? Ingen problem, du kan montere PURE-vinylbord over alle typer gulv. Betong, fliser, tre, vanlige underlag eller et gulv som fortsatt har spor av lim. Ingen klargjøring er nødvendig, alt du trenger er en Stanley-kniv for å kutte bordene i riktig størrelse. Du kaster ikke bort et eneste minutt!

3. Lettvekt

Når gulvet er ferdig montert, spiller det ingen rolle lenger hvor mye det veier. Dette har imidlertid mye å si under monteringen. PURE-vinylbord er ca. 30 % lettere enn andre klikkgulv. Det betyr at det er slutt på å kjempe med uhåndterlige og tunge bord. Med andre ord: bare gode nyheter.

4. Hysssjjj ...

50 % stillere enn andre luksuriøse vinylgulv. Ingen klikking av høye hæler eller høye dunk når du mister noe, bare myke og dempede lyder. Gulvet gir hele huset et lag med lydtett polstring. Til og med naboen i underetasjen kommer til å glede deg over gulvet ditt, i stillhet!

5. Alltid rene

Takket være topplaget på PURE-vinylbordene trenger du bare å vaske over dem en gang i blant for å holde dem rene. Hva kan være mer praktisk enn et gulv som holder seg selv rent? Topplaget beskytter også PURE-bordene mot slitasje fra daglig bruk.

Du kan velge alt fra lyse til mørke tredesign, til flisemønster i flere størrelser.

6. Behagelig og varm

Et vinylgulv kjennes aldri kaldt ut. Det gjelder også for PURE-gulv. Ikke bare har det en attraktivt tre-look, det passer også perfekt til gulvvarme. En perfekt kombinasjon som gjør rommet både varmt og komfortabelt.

7. 100 % resirkulerbare

Våre ferdige PURE-bord er 100 % resirkulerbare. Men det er ikke alt, de er også laget med respekt for mennesker og planeten vår. Det er akkurat derfor de blir produsert her, i Europa, i henhold til strenge europeiske miljøforskrifter og tilfredsstiller den høyeste standarden. Og et mindre karbonfotavtrykk er en flott bonus. 

8. Se det store bildet!

Noen ganger er det nyttig å se det store bildet. Derfor er PURE-vinylbord også tilgjengelig i ekstra store størrelser. De er ikke bare raskere å montere, disse store bordene skaper en romslighet som umiddelbart gjør at rommet ser imponerende ut. En vinn-vinn situasjon!

9. Miks og match!

Det er naturligvis ingen lov som sier at du absolutt må ha en klassisk design på gulvet. Valget er ditt! Du kan velge et stilig fiskebeinsmønster, kombinere ulike trenyanser for å få et unikt gulv, eller du kan lage en overgang fra PURE-vinylbord til vinylfliser. Vi har uendelig mange stiler du kan velge blant.

10. Gulv for alle

Trendy design for enhver smak! Her kan du velge alt fra lyse til mørke tredesign til flisemønster i flere størrelser. Vi har gjort det enkelt for deg. Her er gulv for alle rom - du trenger bare velge.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
31.01.2023

Andre artikler

Få glede av ditt nye laminatgulv lenger

Få glede av ditt nye laminatgulv lenger

Vil du at gulvet ditt skal se nytt ut i de neste 5–7 årene, kanskje til og med i 10 år? Følger du disse tipsene er det enkelt.

Mørkt eller lyst gulv

Mørkt eller lyst gulv

Gulvets farge har stor betydning for hvordan et rom oppleves både når det gjelder rommets størrelse, stil og følelse. Mens vegger og tak kan males om ved behov er gulv av en mer permanent karakter. Derfor er det lurt å tenke langsiktig når man velger gulv.

Tips og triks til legging av laminatgulv

Tips og triks til legging av laminatgulv

Slik gjør du det; før, under og etter.

Boen gir deg gulvtrendene for 2021

Boen gir deg gulvtrendene for 2021

Har du tenkt å legge nytt gulv i år? Da bør du få med det det gulvprodusent Boen har å si om årets gulvtrender.

Derfor valgte vi å legge laminatgulv

Derfor valgte vi å legge laminatgulv

Da Sander og Tonje flyttet i et oppussingsprosjekt før jul, valgte de å legge laminat på nesten alle gulv i sin tre etasjes leilighet. Og jobben gjorde de selv – på kun tre dager.

Slik unngår du trinnlyd

Slik unngår du trinnlyd

Jo hardere et gulvmateriale er, dess mer lyder vil det kunne gi opphav til. Dette må det tas hensyn til når vi velger gulv. Trinnlyder er et vanlig - men unngåelig - problem!

Icons/Large/Chat