Gråvær er godt vaskevær!

Slik får du en strøken terrasse

Med jevnlig vedlikehold av terrassen, holder den seg like fin i flere år. Og det er enklere enn du tror.

1) VASK

Rengjør terrassebordene godt før du går i gang med EasyPad. En stivbustet terrasseskrubb fjerner skitt, smuss og gammel beis. Bruk egnet vaskemiddel.

2) SLIP

Når terrassebordene er helt tørre, bruker du EasyPad-slipebrettet for å sikre et jevnere resultat. Ved å slipe lett over bordene sikrer man at fiberreisningen som har oppstått under vasken forsvinner, og det blir også mer behagelig å gå på terrassen. Husk å kjøpe slipepapir. Valg av slipepapir vil avhenge av terrassens utgangspunkt. Tørk bort slipestøvet med en mikrofiberklut.

3) PÅFØR

Bytt ut slipebrettet med påføringspaden, og påfør et jevnt strøk med beis eller olje uten å danne film. Jobb deg ferdig med hele bordlengden for å unngå overlapp og skjolder. Det er enkelt å komme til i hjørner og inntil husvegger. EasyPad dekker to terrassebord av gangen. Det må ofte jobbes litt mer med eldre bord, og da kan det være best å bruke paden på langs av terrassebordet. EasyPad fungerer best med forlengerskaft som sparer krefter og gir den riktige arbeidsstillingen.

JORDANS NYE TERRASSE-SORTIMENT

EasyPad

Med Jordan EasyPad sikrer du at terrassen får et jevnt resultat uten skjolder. Dette er vårt beste verktøy til beis og olje.

2-i-1: Slip og påfør beis/olje på terrassen med samme verktøy

Jevnt resultat: Påføringspaden sikrer et jevnt og skjoldfritt resultat

Fleksibel løsning: Kommer enkelt til i hjørner og inntil husveggen

Enkel og rask: Gjør jobben mer effektivt enn noen gang

Ergonomi: Brukes sammen med forlengerskaft for en bedre arbeidsstilling

EasyPad refill

Refill til EasyPad, vårt beste terrasse-verktøy til beis og olje.

TERRASSE-PENSLENE

Pensel Ultimate Terrasse 75 mm er spesialutviklet for beis og olje på terrassen. Høyt opptak, etterlater seg mindre. Jevnt og fint strøk. Til kanter og detaljer.

Pensel Ultimate Terrasse 120 mm. Denne penselen er spesialutviklet for beis og olje på terrassen. Høyt opptak, etterlater seg mindre. Jevnt og fint strøk. Til store flater.

Pensel Lang Ultimate Terrasse 70 mm. En pensel som er spesialutviklet for beis og olje. Høyt opptak, etterlater seg mindre. Jevnt og fint strøk. For lengre rekkevidde.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
02.03.2023
Icons/Large/Chat