Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

I tillegg skal det selvfølgelig fokuseres på det de kan aller best; nemlig byggevarer.

Konseptet er allerede vel-etablert i utlandet og er skreddersydd for Norge i samarbeid med Thon Eiendom som eier kjøpesenteret.

Treffer folk der de er

Det er første gang kjeden, som har rukket å bli 30 år, er til stede på et kjøpesenter.

- Bygger´n Åsane er en byggevarebutikk som tar hensyn til at ikke alle har tid eller mulighet til å kjøre med tilhengerfeste ut til store byggevarehus for å handle. Med denne butikken vil vi treffe folk der de er, og selge alt fra maling til et helt nytt hus direkte fra lokalet. Vår visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse, og det skal vi sørge for ved å ha fagfolk i butikken, et bredt sortiment, og gjennom gode logistikkordninger som hjelper kundene å bestille komplette byggeprosjekter - med hjemlevering, sier kjededirektør Øyvind Eidem.

Satser både på proff- og privatkunder

Åsane Storsenter ligger en 10 minutters kjøretur utenfor Bergen sentrum, og består av over 135 butikker og virksomheter fordelt på fire bygninger. Senteret er lett tilgjengelig, godt synlig, og det er gratis parkering utenfor.

Selve butikken er på 400 m2, oppdelt i avdelinger for maling, verktøy, gulv, vegger etc. Både proffkunder og privatkunder ønskes hjertelig velkommen innom med sine prosjekt.

- Konseptet er at kunden vil få dekket alle sine behov uansett om de har et lite eller stort prosjekt. Kunden som trenger en tube med lim, er like viktig som kunden som skal bygge nytt hus eller ny terrasse, sier regionssjef i Bygger’n, Kristian Fjelltveit.

Tett samarbeid med andre butikker

Butikken vil ikke ha et eget trelastlager, men skal samarbeide tett med de andre butikkene kjeden har i regionen. Tettest samarbeid blir det med Bygger’n Rådal i forbindelse med utkjøring av trelast hjem til kunder i Åsane, og Bygger’n Stevnebø, som er nærmeste butikk videre nord. De som besøker butikken, vil dermed ha tilgang til hele Bygger’ns sortiment.

- I prinsippet vil Bygger’n Åsane være en fullverdig Bygger’n-butikk, men uten alle varer som man normalt finner fysisk i en tradisjonell byggevarebutikk. Vi vil tilby kunden et godt utvalg av varer og verktøy, som man enkelt kan få med seg fra butikken, mens de større byggevarene vil vi levere hjem til kunden. Mange av kundene våre i Åsane har kanskje hytter eller hjem andre steder i landet, og vi hjelper dem med varer også dit, sier Fjelltveit.

Bygger’n Tekniske Tjenester (BTT) blir også et tilbud som skal trekke folk inn i butikken. BTT består av arkitekter, ingeniører og byggteknikere, med både byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplass.  

Ny daglig leder

Lena Singelstad Drivenes er ansatt som ny butikksjef, og har kommet godt i gang med å bli kjent med kjeden allerede. Hun brenner for faget, og har et sterkt ønske om å skape en butikk med god atmosfære og den beste handelsopplevelsen for kundene i Åsane og Bergen.

- I et miljø der interiør og byggevarer settes i sentrum blir rådgiving en viktig faktor. Det er viktig for meg å få bygget opp god kompetanse hos alle ansatte slik at vi kan være gode rådgivere og yte god service til de som kommer innom, sier Singelstad Drivenes.

Hun tror bergenserne kommer til å sette pris på tilgjengeligheten som kommer med å ha en butikk på et kjøpesenter, og det gode vareutvalget som tilbys i interiør og byggevarer.

Gjennom utstillinger vil kundene få inspirasjon og hjelp til å ta gode valg i sine prosjekter. Og skulle noen trenge bistand under byggeprosessen, kan Bygger’n sette de i kontakt med de rette håndverkerne til jobben.

Opprettet
26.07.2021
Oppdatert
28.07.2021
Icons/Large/Chat