Bygger'n Kongress 2024

To innholdsrike dager med både faglig og sosialt påfyll, og ikke minst storslagen prisdryss er gjennomført.

I helga arrangerte vi Bygger’n Kongress 2024, og om lag 340 Bygger’n-ansatte, leverandører og samarbeidspartnere tilbragte helga på Clarion Hotel & Congress i Trondheim for faglig og sosialt påfyll. 37 messestands ble besøkt, og interne og eksterne foredragsholdere sto på scenen og delte sine tanker og planer for markedet og Bygger’n fremover. 

 

Lørdag kveld var det storslagent prisdryss, og vinnerne strålte på scenen da de mottok pris, heder og ære under Bygger’n Kongress 2024. Med Einar Tørnquist som konferansier, musikk- og videoinnslag og egne Bygger’n-folk som prisutdelere, ble kvelden en suksess.

Prisvinnerne 

Årets Bygger’n - Bygger’n Haslestad 

Den gjeveste prisen, Årets Bygger’n, ble for 2023 tildelt Bygger’n Haslestad, som holder til i Hof i Vestfold. Prisen er en hyllest til en butikk – og dens ansatte - som går foran og viser vei i en av Norges største kjeder.  

Bygger’n Haslestad kom inn i Bygger’n-familien i 2019, og har virkelig omfavnet våre verdier og visjon. De er tro mot Bygger’n-konseptet og sørger for å stadig være i utvikling. De er en av våre første Miljøfyrtårn-butikker, har en ren og ryddig butikk, er alltid oppdaterte på produkter og markedet og gjør seg godt synlig i digitale kanaler.  

Servicen er eksepsjonell i denne butikken, både blant kundene, men også internt. Er det andre avdelinger som trenger mannskap eller annen hjelp, er ikke denne butikken sen om å stille opp.

Årets Servicehelt – Tove Kristin Røsand, Bygger’n Smøla 

Årets Servicehelt deles ut til en medarbeider i Bygger’n som gjennom hele året 2023 har vist evne – og vilje – og glede over å spille andre gode. Ikke bare kundene, men også kolleger og leverandører.   

I år fikk Tove Kristin Røsand hos Bygger’n Smøla denne prisen. Røsand beskrives som en fantastisk kunderådgiver, og ekspert i sitt fag. Vedkommende veileder sine kunder på en mesterlig måte, som gjør at de kommer tilbake igjen, og igjen.   

Denne medarbeideren har alltid kunder i fokus, og sier aldri nei når noen trenger hjelp. Hen holder seg godt oppdatert i faget sitt, i tillegg til de interne digitale plattformene som kreves, og er en god representant for våre verdier.

Årets Prosjekt – Bygger'n Eidet og Bø-Tre AS 

Årets Prosjekt er en åpen klasse og det er andre gangen vi trekker frem sluttresultatet av våre mange leveranser gjennom ett år, til en pris og medfølgende heder og ære.  

Hovedkriterier til Årets Prosjekt er at Bygger’n har vært hovedleverandør til prosjektet og kunden, og at Bygger’n har hatt en aktiv rolle i planlegging– og prosjektgjennomføring.   

Vinneren av Årets Prosjekt 2023 gikk til Bygger’n Eidet og Bø-Tre AS med prosjektet; Villa Tunstad. 

Vinnerne har vist at de har skapt et fantastisk prosjekt i samhandling med sluttkunde og mange leverandører. Vinner-prosjektet kan sies å oppnå noe så fantastisk som «bo and båt», og Bygger’n har vist at vi håndterer godt leveranser og prosjekter på naturens premisser.

Årets Markedsfører - Bygger’n Tromsø 

Vinneren av Årets Markedsfører ble Bygger’n Tromsø, som er en butikk som virkelig har omfavnet Bygger'ns visjon om å gi kundene den beste handelsopplevelsen. Både fysisk i butikk og digitalt. De er en gjeng med nytenkende, kreative og faglig sterke ansatte. De er tro mot Bygger’ns butikk-konsept, og har gjort seg godt synlig i sosiale medier – og blant annet sørget for positiv medieomtale i sin region ved flere anledninger. 

Årets Leverandør - Rindalslist 

Prisen Årets Leverandør deles i år ut til Rindalslist, som er en samarbeidspartner som gjennom hele 2023 har styrket handelsopplevelsen i våre butikker, og gjort Bygger’n til en enda bedre kjede. Å bli årets leverandør i Bygger’n henger svært høyt. For her er det butikkene selv som stemmer. 

Denne leverandøren har et stort sortiment med gode produkter. De besøker butikkene jevnlig og sørger for at fagkunnskapen rundt produktene er høy. Servicen er det ingenting å si på, da de alltid er tilgjengelig om det skulle være noen spørsmål.  

Bygger’n-butikkene trekker frem godt innarbeidet logistikk som en særdeles god kvalitet hos denne leverandøren. De leverer alltid kjapt og etter avtalt tid.    

Bygger’ns samfunnsoppdrag er å bidra til utvikling av bærekraftige lokalsamfunn, noe denne leverandøren definitivt også støtter - blant annet ved å ha sitt hovedsete i en liten kommune i Trøndelag - nemlig Rindal. 

Opprettet
12.02.2024
Oppdatert
12.02.2024
Icons/Large/Chat