Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Vi er i gang med en betydelig oppgradering av byggevarehuset i Bergen.

Bygger`n Rådal har kommet langt med etablering av et lenge etterlengtet større og bedre uteområde.

- Etter flere år med utfordrende drift av Bygger`n Rådal i forbindelse med bygging av ny E-39 mellom Os og Rådal rett utenfor veggene, ser vi endelig konturene av et nytt flott byggevarehus med romslig plass på helt nye uteområder. Det blir etablert ny effektiv innkjøring til Bygger`n Rådal fra Fanaveien i sør, som betyr et betydelig løft i kundevennlighet. De som besøker oss vil oppleve det mer oversiktlig og enklere å plukke og ordne selv, så dette gjør uten tvil hverdagen mer effektiv for ansatte og kunder, sier daglig leder Frode Steen.

525 m2 større

Utendørsarealet utvides og moderniseres med nye lagringssystemer, belysning og gode kjøreområder for både leverandører og kunder. Inngangen til Bygger`n-butikken flyttes til fasaden mot Fanaveien i sørvest, noe som vil gjøre tilgjengeligheten til butikken mye bedre.

- I tillegg til at uteområdet blir betydelig oppgradert, butikken utvides slik at den blir hele 525 m2 større enn i dag. Vi vil da få et helhetlig og moderne byggevarehus med et totalareal på 2100 m2, hvorav butikklokalet utgjør nesten 1000 m2, sier konsernadvokat i E.A. Smith AS Bjørn Arve Haugen.

Gode samarbeid

Det er Statens vegvesen som har ansvaret for arbeidet på uteområdet. Vi opplever en smidig prosess med høyt fokus på detaljer og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Statens vegvesen.

Vi har valgt AOG Bygg AS som totalentreprenør for utvidelse og oppgradering av Bygger`n-butikken. De er nå godt i gang med prosjektering og planlegger snarlig oppstart. AOG Bygg AS tar sikte på ferdigstillelse i løpet av Q1 2022.

For å ivareta en smidig prosess har vi engasjert Karl Knudsen AS, representert ved siv.ing. Geir Sjøli, som byggherreombud.

- Vi ser frem til å presentere for våre kunder et moderne anlegg til Bygger`n Rådal, som vil gi de ansatte enda bedre forutsetninger for å gi kundene den aller beste servicen og utvalget, sier Bjørn Arve Haugen.

Opprettet
Oppdatert
Icons/Large/Chat