Bygger'n Rauland åpner dørene

I løpet av det siste året har et nytt og moderne byggevarehus reist seg i hjertet av Telemark, nærmere bestemt Rauland. Fra tom tomt til komplett Bygger’n-butikk med fulle lager- og butikkhyller.

- Vi er veldig glade for at de lokale eierne, Rauland Trelast AS, valgte Bygger’ns  konsept når de skulle etablere byggevarehus. De har satt opp det nye butikk-konseptet vårt innvendig, og tatt i bruk våre IT-løsninger, netthandel og økonomisystem. Når du kommer inn dørene her, vil du i tillegg møte en gjeng med lidenskap for det de gjør. Alt er dermed lagt til rette for at kundene får den beste handelsopplevelsen hos Bygger’n Rauland, sier kjededirektør i Bygger’, Øyvind Eidem.  

Det nye byggevarehuset åpner 31. mars 2023. Da kan endelig de ansatte ønske de første kundene velkomne.  

- Vi håper og tror at lokalsamfunnet vil ta oss godt imot. Folk er nysgjerrige, og noen har allerede vært innom for å handle. Da inviterer vi dem gledelig tilbake til åpningsdagene i påsken, sier kunderådgiver Marie Ridderhus.  

I alt fire ansatte har stått på, både tidlig og sent, for å gjøre butikken klar til åpning. 

- Det krever mye å begynne på “scratch” med ny butikk. Men vi har lært mye underveis, og har hatt mange gode støttespillere med ulik kompetanse med på laget. Ekstra gøy er det å stå i bresjen for det nye butikkonseptet i Bygger´n, som har et stilig grafisk designuttrykk.  

Målet er å bli en trelasthandel for både bygdefolk og hyttefolk i regionen. Samtidig ønsker de å støtte opp om Bygger’ns samfunnsoppdrag - å bidra til bærekraftige lokalsamfunn. 

- Det er stas at vi kan fronte ombruk helt fra start. Reoler i trelasthall og inne i butikk, kasse, samt alt av møbler og annen innredning er ombruk og pusset opp. Samtidig har vi tilpasset oss tiden med høye strømpriser, ved å montere et flunkende nytt solcelleanlegg som forsyner oss med strøm. Vi har også elektriske gaffeltrucker i trelasthallen, digitalt «pricer-system», ny logistikkløsning med lagerstyring, klikk og hent, Vipps-betaling og utkjøring av varer til kunde, forteller Ridderhus. 

Det er stor byggeaktivitet i kommunen, og allerede før åpning har byggevarehuset hatt stor etterspørsel på varer både fra proff- og privatkunder.  

- Lokal tilhørighet er viktig for oss. Ved å ha aktiviteter både for proff –og privatkunder, som vi planlegger fremover, håper vi å engasjere folk, og skape en sosial arena rundt Bygger´n Rauland.   

Bygger’n Rauland ønsker velkommen til åpningsfest 31. mars og 1. april. De feirer nyåpningen med blant annet gode tilbud, konkurranser, påskeeggjakt og sløydaktiviteter.  

Opprettet
Oppdatert
Icons/Large/Chat