Flytende badstue klar for å nytes

Dette er Kyrksæterøras nyeste turistattraksjon. Satt sammen av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger'n Lervik.

Nyhavn bad kalles den nye, flytende badstuen på Vessøra i Heim kommune. Med sin unike plassering og fantastiske utsikt over Hemnfjorden, har den blitt en stor turistattraksjon. Her kan både de lokale og turister komme og kose seg, enten man liker iskalde dukkerter på vinters tid, eller foretrekker en mer lunken opplevelse andre deler av året.

Man kan hoppe i vannet rett utenfor døra, eller fra innsiden gjennom en gjennomsiktig luke i gulvet. Etter svømmeturen er det deilig å varme seg i den flotte badstua.

Byggverket er tegnet av Sørli arkitekter, og blir godt lagt merke til med sitt skråtak og skråvegger. Den består av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger’n.

Daglig leder ved Bygger’n Lervik, Einar Lervik, er en ivrig isbader selv, og startet foreningen «Blå tå» i 1999. Som navnet tilsier, er det isbading de driver med, og de har lenge ønsket seg et sted som dette. Sammen med badstumester Sigurd Korsvoll gleder han seg nå over at prosjektet endelig er ferdigstilt og sjøsatt.

Den flytende badstua er tilgjengelig for booking, og kan nytes både liggende inntil land, og det vil også være mulighet til å dra badstua lenger ut på fjorden.

Klikk her for å komme til hjemmesiden

Opprettet
Oppdatert
Icons/Large/Chat