Nyoppussa og nyflytta Bygger'n Tromsø

Byggevarehuset har flyttet, blitt modernisert og oppgradert, og er klar for å servere den beste handelsopplevelsen til kundene i Tromsø.

- Vi er veldig stolte over vårt nye moderne varehus, som har fått økt lagerkapasitet og store uteområder etter flyttingen. Nå kan vi i enda større grad bistå våre kunder med effektiv varehandel og logistikk, sier daglig leder, Aleksander Biti.

Det har skjedd mye hos Bygger’n Tromsø det siste året. Etter flere år i Alkeveien 1 vokste byggevarehuset seg til slutt ut av sine lokaler, men skiftet imidlertid ikke adresse. Butikken ble flyttet over til motsatt side av bygget, samtidig som Felleskjøpet tok over Bygger’ns gamle lokaler.

Med utgangspunkt i Bygger’ns nye butikk-konsept har byggevarehuset fått en fullstendig oppgradering, som både proff- og forbrukerkunder får nytte av.

Bransjens beste handelsopplevelse

Varehuset er spesielt tilrettelagt for at proffene skal få en effektiv varehandel. Anlegget har blitt mer oversiktlig med moderne lagringssystemer, og en kjøregate (drive-tru) gjennom lageret. Slik blir det bedre og enklere å laste av og på varer for både butikken og kundene – uansett vær. Butikken har også blitt mer kompakt med fulle hyller og riktige varer, og tilbyr samtidig gode proffkonsepter, som utleie av containere, telt og tilhengere.

- Bygger’n sin visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse. Vi skal være til stede som en positiv kraft i bærekraftige lokalsamfunn, og for Bygger’n sin del ønsker vi å styrke vår markedsposisjon. Denne butikken er designet for å skape inspirasjon, samt økt salg gjennom god vareplassering. Butikken skal være et service- og kompetansesenter for profesjonelle, semiprofesjonelle og glade amatører som ønsker å bygge noe eller pusse opp hjemmet sitt, sier kjededirektør i Bygger’n, Øyvind Eidem.

Åpningsfesten varer i tre dager

For å markere Bygger’n Tromsøs nye drakt feirer vi i tre dager, torsdag 15. juni til lørdag 17. juni.

Torsdag kl 9 skjer den offisielle åpningen med plankesaging foran butikken. Det blir kaffe, kaker, spennende konkurranser og grillmat mellom kl. 10-14 alle tre dager. (Kl. 11-14 på lørdag)

For å toppe det hele blir det også besøk av leverandører. BerryAlloc, BMC, Bygg1, Byggma, Gerflor, Jotun, Nordan, Rindalslist, Vartdal plast og Bygger’n Proff kommer.

- Vi kjører også i gang konkurranser. Kom innom – finn nøkkelen vi har gjemt og vinn en ytterdør fra Bygg1. Eller gå på skattejakt etter flere gavekort vi har gjemt i butikken og vinn de, sier Aleksander Biti.

Fredag fra kl. 10 kommer Bosch med sitt Roadshow. Med seg har de mange spennende produkter og gode tilbud.

Lørdag gjøres det klart til familiedag der sløyd er i fokus. Det blir snekkerverksted for barna, som kan bygge fuglekasser og kjenne på byggeglede og verktøymestring. Barna kan også glede seg til besøk av Morten og Saft, kjent fra Barne-TV, som kommer med lek og moro og konkurranser.

Alle tre dager er det knallgode og varierte tilbud på en mengde varer.

Opprettet
15.06.2023
Oppdatert
15.06.2023
Icons/Large/Chat