Bygger´n etablerer nytt og moderne byggevarehus i Tromsø

Bygger’n Tromsø har vokst seg ut av sine lokaler i Alkeveien 1, som nå skal moderniseres, utvides og oppgraderes. Arbeidet foregår trinnvis, og planen er at alt skal stå ferdig i løpet av året.

- Åpningsdagen kan ikke komme fort nok. Vi gleder oss enormt til å vise kundene våre det nye anlegget. Ombyggingen kommer til å forenkle den interne logistikken, og kundene kommer til å få lettere tilgang til varene, og oss ansatte, sier daglig leder ved Bygger’n Tromsø, Edgar Nilsen.

Nye, moderne lokaler og løsninger

De har imidlertid ingen planer om å skifte adresse. Byggevarehuset flyttes over til motsatt side av bygget, der det vil bli gjennomført en betydelig bygningsmessig oppgradering.

- Arbeidet knyttet til riving og tilrettelegging for renovering og tilpasning til nye løsninger er allerede godt i gang. Det blir nye, større og mer effektive uteområder, samt en effektiv gjennomkjøringsgate i lageret for Bygger’n. Videre blir det en betydelig økning i størrelse på arealer, sier eiendomsdirektør i E.A. Smith, Bjørn Arve Haugen.

Felleskjøpet inn i lokalet

Bygger’n ønsker samtidig Felleskjøpet velkommen inn i lokalene, da de tar over Bygger’ns gamle lokaler i samme bygg.

- Felleskjøpet kommer til å bli en fantastisk nabo, og vil bidra til at flere kunder kommer innom. Det nye konseptet deres ser også veldig bra ut, sier daglig leder Edgar Nilsen, som legger til at flyttesalget allerede har startet, og at det er mange kupp å gjøre.

Opprettet
25.03.2022
Oppdatert
25.03.2022