GA 308 - En ekslusiv dobbelgarasje fra Bygger'n

Bygger'n garasjen - en god investering

En garasje er en virkelig god investering, som gir både praktisk nytte og kan bidra til å øke verdien på en bolig. Med Bygger'n garasjen blir veien til den rette garasjen enkel og forutsigbar, for både deg og dine kunder.

Stort utvalg av ferdige løsninger og mulighet for skreddersøm

Bygger'n garasjen tilbyr et bredt utvalg av enkle og doble garasjer. De har også løsninger med ekstra plass i form av bod eller loft. Hvis kunden ikke finner den perfekte garasjen blandt de ferdige modellene, kan Bygger'n Tekniske Tjenester (BTT) tilpasse en garasje etter dine kundens spesifikasjoner.

Levering og montering - rask og forutsigbar prosess

Den raskeste løsningen er å få garasjen levert som ferdige elementer eller som precut. LSE Byggeystemer kan levere ferdige veggelementer eller precut til Bygger'n garasjene. Precut gir perfekt presisjon, redusert kapp og svinn, og gjør det raskt og enkelt for deg å montere. Dette gir en mer forutsigbar pris, da trelastprisene som regel kan bevege seg. 

 

Ta kontakt med din lokale Proffselger, eller send en e-post til kundeservice.proff@byggern.no for en hyggelig garasjeprat! 

Utvalgte garasjemodeller

GA 201

GA 201

Et prisgunstig "allround" alternativ med tradisjonelt saltak som passer godt inn i de fleste miljøer. Størrelsen kan enkelt tilpasses etter ditt ønske.

GA 302

GA 302

En grei "kombimodell" med nesten 50/50 garasje/bod-løsning. Tradisjonelt saltak som også kan leveres med snudd møneretning (gavl i front av garasjen).

GA 308

GA 308

Eksklusiv dobbel garasje med romslig bod i bakkant. Adkomst til boden fra garasjen. Kledning i kombinasjon stående og liggende og en arkitektonisk omramming av garasjekroppen som matcher mange av våre moderne hustyper. Dør i langvegg og vinduer for lysinnslipp.

GA 311

GA 311

Her får du en lekker carport med praktisk bod i bakkant. Modellen uttrykker en diskret eleganse med slange, reine linjer med kombinasjon av stående og liggende kledning. Her får du både tak over bilen og nødvendig oppbevaringsplass.

GA 401

GA 401

Liten dobbelgarasje med saltak og romslig måleverdig loft med 19,7m2 gulvflate. Innenfor 50m2 grensen*. Den optimale løsningen for deg som har behov for størst mulig loftsrom over garasjen på begrenset grunnflate. Denne garasjen er høyere enn 4 meter - se informasjon om byggesaksregler.

Mer enn et sted å parkere bilen

Beskyttelse for bilen

I vårt klima er en garasje nesten uunværlig. Den gir trygg oppbevaring for bilen til kundene dine, beskytter den mot vær og vind, og man slipper å skrape is av vinduene om vinteren. Derfor er det viktig å starte bygging før vinteren kommer. 

Ekstra lagringsplass

Garasjen gir kundne også ekstra plass til verktøy, hageredskaper og sportsutstyr. Det er et praktisk sted å oppbevare ting som ellers kan ta plass inne i huset. 

En garasje ikke bare gir praktisk nytte, men kan også øke verdien på boligen. Det er definitivt en investering som lønner seg. 

Viktige aspekter ved bygging av garasje

Byggesak og regler

Når man bygger en garasje er det viktig å forstå byggesaksreglene. Som utgangspunkt kan man bygge en garasje på opptil 50 kvadratmeter med én etasje, inntil 4 meters mønehøyde og 3 meters gesimshøyde uten å søke om byggetilatelse eller varsle naboen. Større garasjer krever en mer formell søknadsprosess. 

Brannsikkerhet

Hvis garasjen bygges sammen med en bolig, er det viktig å vurdere brannsikkerheten. Garasjen må være skilt fra resten av huset, og det kan være krav til brannskille hvis garasjen er større enn 50 kvadratmeter.

Andre begrensninger 

Husk at det kan være begrensninger på hva som er tillatt i områder som er regulert til landbruk, natur og friluftsliv. Det er også viktig å sjekke kommunale dokumenter og planer. 

Opprettet
15.03.2024
Oppdatert
10.06.2024
Icons/Large/Chat