Parkett med naturlig utseende

BOENs revolusjonerende overflateteknologi får parkett til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys.

Boen Live Pure – naturlig utseende og sterk overflate

I dagens designverden er en av de sterkeste trendene bruk av naturlige produkter og ekte håndverk. Med Live Pure tar parkettspesialisten Boen overflatebehandlinger av parkett ett steg lenger. De har utviklet et gulv med ultra-matt overflate som ser ubehandlet ut med tanke på treets farge, liv og struktur. Dette uten å gå på akkord med slitestyrken.

Eik Andante Hvit Live Pure med fas fra Boen

Matt, naturlig og vedlikeholdsfritt

De siste årene har det naturlige stått i fokus. Boen har derfor vært opptatt av å utvikle et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som at det er vedlikeholdsfritt med tanke på en travel hverdag.

Beskytter treets naturlige farge

Eik Andante Castle Plank Live Pure fra Boen

Tre er et naturprodukt, så parkettens farge vil endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen til at eikegulvene blir «gulere» vil gå mye seinere for gulv med Live Pure-overflatebehandlingen. Dermed vil disse gulvene ha en klarere, lysere farge over lengre tid.

Eik Andante Castle Plank Live Pure fra Boen

Banebrytende overflateteknologi

Det var et viktig poeng under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseende. Dermed får du et parkettgulv som ser så naturlig ut som mulig, samtidig som det har en sterkere overflate som faktisk tåler mer enn både oljet og lakkerte gulv.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
24.06.2024
Icons/Large/Chat