GulvBadVeggMale uteMale inneGjør det selvGarderobeTakHage og terrasseDørerPeis og varmeKjøkkenByggevarerVinduerOmbyggerenGarasje
Oppgrader hjemmet ditt med glassrekkverk

Oppgrader hjemmet ditt med glassrekkverk

Ønsker du å gi hjemmet ditt en moderne touch, samtidig som du tar vare på sikkerheten og utsikten? Da kan glassrekkverk være noe for din bolig, både til balkong, terrasse og trapper.

Nye råd om egenberedsskap

Ha krise-utstyr for en uke

DSB anbefaler at flest mulig forbereder seg på å klare seg selv i én uke ved kriser, slik at nødetater og frivillige kan fokusere på de mest sårbare. Bygger'n har mange av produktene som anbefales.

juni kampanje

Sammen får vi det gjort!

Nå skal vi få maks ut av utesesongen! Sommeren og de lange, lyse dagene er viktige for oss - vi lever lenge på litt varme og noen lune sommerkvelder på terrassen. Hos oss skal du finne verktøy, trelast og tipsene du trenger for å skape lune, trivelige uterom. Ta med dine prosjekter til oss, og vi vil finne optimale løsninger for dine behov! Vi har Bygger'n butikker spredt over hele Salten-regionen - velkommen innom til din nærmeste butikk.

Hvor blank skal malingen være?

Hvor blank skal malingen være?

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva slags glans som kreves til maling til tak, gulv eller vegger. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra 0 - 100, hvor 100 er blankest.

Slik matcher du maling og tapet

Slik matcher du maling og tapet

Stadig flere velger å kombinere maling og tapet. Noen rom med maling og noen med tapet, eller en kombinasjon i samme rom. Utfordringen kan være å finne tapet og maling som matcher. En fin ting ved maling er at den kan blandes i de fleste farger og mange ulike glansgrader.

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag

Kjøkkenplater er veggplater som er beregnet for å ha over kjøkkenbenken mellom over- og underskap, eller på et vaskerom. Det er raskt og enkelt å montere kjøkkenplater for å friske opp kjøkkenet ditt.

Hvorfor grunne før man maler?

Hvorfor grunne før man maler?

De fleste malere anbefaler at du grunner før du går rett på med selve fargen. Det er en rekke grunninger å velge mellom, og det avgjørende er hvilket underlag som skal grunnes.

Slik knekker du fargekoden

Slik knekker du fargekoden

På mange fargeprøver finner man NCS-kode i tillegg til fargenavn. NCS står for Natural Colour System, og er det mest brukte systemet for fargebeskrivelse i Europa. Systemet beskriver fargene visuelt, nøyaktig slik vi ser dem.

Maling starter alltid med rengjøring

Maling starter alltid med rengjøring

En flate som skal males må være ren, tørr og fast. Det innebærer at alt malearbeid må starte med rengjøring – også når nytt treverk skal males.

Bygger'n nettbutikk

Bygger'n nettbutikk - gjør handelen enklere

Bygger'n har butikker fra sør til nord du gjerne må besøke. Vi har også en flott, praktisk og oversiktlig nettbutikk: byggern.no, der du kan surfe blant byggevarer 24/7! 🤩🏄

La deg inspirere av rødt

La deg inspirere av rødt

Den røde fargen har mange ansikter! Rødt er en farge som kan gi mange assosiasjoner, og som kan bidra til å skape interiør som virker lune og varme, rolige og elegante eller lekne og friske. Rødt er en farge som kan vekke en rekke følelser hos folk. Den kan symbolisere jul, kjærlighet, energi og lidenskap – men også fare, aggresjon og sinne. Det avhenger av hvem som ser fargen og i hvilken sammenheng.

Hvitt er ikke bare hvitt

Hvitt er ikke bare hvitt

Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen.

Icons/Large/Chat