GulvBadVeggMale uteMale inneGjør det selvGarderobeTakHage og terrasseDørerPeis og varmeKjøkkenByggevarerVinduerOmbyggerenGarasje
juli kampanje

Sammen får vi det gjort!

Nå skal vi få maks ut av utesesongen! Sommeren og de lange, lyse dagene er viktige for oss - vi lever lenge på litt varme og noen lune sommerkvelder på terrassen. Hos oss skal du finne verktøy, trelast og tipsene du trenger for å skape lune, trivelige uterom. Ta med dine prosjekter til oss, og vi vil finne optimale løsninger for dine behov! Vi har Bygger'n butikker spredt over hele Salten-regionen - velkommen innom til din nærmeste butikk.

Trenger du et sommerprosjekt?

Trenger du et sommerprosjekt? 

Kanskje tiden er inne for nye vinduer og dører? Dette kan redusere boligens varmetap.

Verktøypakker for lærlinger og elever

Verktøypakker for lærlinger og elever

Bygger'n har satt sammen en verktøykasse med det du trenger til skolestart ved bygg- og anleggsfag, eller til lærlingetiden.

Bygger'n-butikker med kjøkken

Bygger'n-butikker med kjøkken

Disse Bygger'n-butikkene tilbyr kjøkken fra Norema.

vinduskampanje 3-lags glass

Vinduskampanje

På utvalgte produkter fra Natre, Nordan, Lyssand og Norgesvinduet

Parkett med naturlig utseende

Parkett med naturlig utseende

BOENs revolusjonerende overflateteknologi får parkett til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys.

Oppgrader hjemmet ditt med glassrekkverk

Oppgrader hjemmet ditt med glassrekkverk

Ønsker du å gi hjemmet ditt en moderne touch, samtidig som du tar vare på sikkerheten og utsikten? Da kan glassrekkverk være noe for din bolig, både til balkong, terrasse og trapper.

Nye råd om egenberedsskap

Ha krise-utstyr for en uke

DSB anbefaler at flest mulig forbereder seg på å klare seg selv i én uke ved kriser, slik at nødetater og frivillige kan fokusere på de mest sårbare. Bygger'n har mange av produktene som anbefales.

Hvor blank skal malingen være?

Hvor blank skal malingen være?

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva slags glans som kreves til maling til tak, gulv eller vegger. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra 0 - 100, hvor 100 er blankest.

Slik matcher du maling og tapet

Slik matcher du maling og tapet

Stadig flere velger å kombinere maling og tapet. Noen rom med maling og noen med tapet, eller en kombinasjon i samme rom. Utfordringen kan være å finne tapet og maling som matcher. En fin ting ved maling er at den kan blandes i de fleste farger og mange ulike glansgrader.

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag

Kjøkkenplater er veggplater som er beregnet for å ha over kjøkkenbenken mellom over- og underskap, eller på et vaskerom. Det er raskt og enkelt å montere kjøkkenplater for å friske opp kjøkkenet ditt.

Hvorfor grunne før man maler?

Hvorfor grunne før man maler?

De fleste malere anbefaler at du grunner før du går rett på med selve fargen. Det er en rekke grunninger å velge mellom, og det avgjørende er hvilket underlag som skal grunnes.

Icons/Large/Chat