GulvBadVeggMale uteMale inneGjør det selvGarderobeTakHage og terrasseDørerPeis og varmeKjøkkenByggevarerVinduerOmbyggerenGarasje
Slik bygger du utekjøkken

Slik bygger du utekjøkken

Med et utekjøkken kan du flytte alle tilberedelsene til hagemiddagen ut i solen, og delta i det sosiale underveis. Bygger du kjøkkenet selv, får du det akkurat slik du vil; praktisk, hyggelig og kostnadseffektivt.

Tre snekkerprosjekter til uteplassen

Tre snekkerprosjekter til uteplassen

Kribler det litt ekstra i fingrene etter et nytt snekkerprosjekt? Vi har noen forslag til deg.

mai kampanje

Sammen får vi det gjort!

Det er ekstra godt når utesesongen kommer i Norge, få steder er sommeren bedre i egen hage eller på den nye terrassen. Hos oss skal kundene våre finne verktøy, trelast og tipsene du trenger for å skape lune, trivelige uterom. Ta med dine prosjekter til oss, og vi vil finne optimale løsninger for dine behov! Vi har Bygger'n butikker spredt over hele Salten-regionen - velkommen innom til din nærmeste butikk.

Vårfest hos Bygger'n Rognan og Fauske

Vårfest hos Bygger'n Rognan og Fauske

Nå er våren endelig her, vi inviterer derfor til vårfest hos Bygger'n Rognan og Fauske.

Garasje GA 401

GA 401

Liten dobbelgarasje med saltak og romslig måleverdig loft med 19,7m2 gulvflate. Innenfor 50m2 grensen*. Den optimale løsningen for deg som har behov for størst mulig loftsrom over garasjen på begrenset grunnflate. Denne garasjen er høyere enn 4 meter - se informasjon om byggesaksregler.

Garasje GA 311

GA 311

Her får du en lekker carport med praktisk bod i bakkant. Modellen uttrykker en diskret eleganse med slange, reine linjer med kombinasjon av stående og liggende kledning. Her får du både tak over bilen og nødvendig oppbevaringsplass.

Garasje GA 308

GA 308

Eksklusiv dobbel garasje med romslig bod i bakkant. Adkomst til boden fra garasjen. Kledning i kombinasjon stående og liggende og en arkitektonisk omramming av garasjekroppen som matcher mange av våre moderne hustyper. Dør i langvegg og vinduer for lysinnslipp.

Garasje GA 201

GA 201

Et prisgunstig "allround" alternativ med tradisjonelt saltak som passer godt inn i de fleste miljøer. Størrelsen kan enkelt tilpasses etter ditt ønske.

Garasje GA 302

GA 302

En grei "kombimodell" med nesten 50/50 garasje/bod-løsning. Tradisjonelt saltak som også kan leveres med snudd møneretning (gavl i front av garasjen).

Eksklusiv enebolig med Bygger’n og HEIM

Eksklusiv enebolig med Bygger’n og HEIM

Bygger’n Rådal leverte materialene til en eksklusiv enebolig, som vakte stor interesse på finn.no.

Velg riktig tak til huset ditt

Velg riktig tak til huset ditt

Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak. Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt levetid, vedlikehold og mulighet for reparasjon bør også spille inn.

Våren er tiden for fornyelse

Ny vår - nytt byggeprosjekt!

Våren er tiden for fornyelse og kanskje nytt tilbygg eller utebod står på plana. Men vet du hvilke regler du må forholde deg til når du skal bygge?

Icons/Large/Chat