GulvBadVeggMale uteMale inneGjør det selvGarderobeTakHage og terrasseDørerPeis og varmeKjøkkenByggevarerVinduerOmbyggeren
Julegaver til hjemmet ditt

Julegaver til hjemmet ditt

Jula handler om å ta vare på, og sette pris på, det vi har, men også å rydde plass for nye leker. Her har du tre forslag til hvordan du tar vare på det du har, samt tre forslag til nye og spennende prosjekter som du kan leke deg med neste år. 

Beredskapsuke

Visste du at...

...det er egenberedskapsuke nå? Du er ikke dommedagsprepper selv om du har satt unna noe hermetikk, vann, drivstoff og dopapir. Bare sånn i tilfelle noe skulle skje - som å bli isolert på grunn av uvær. Det anbefales faktisk at du har nok utstyr og mat hjemme til å klare deg eller dere selv i 3 døgn.

Ledige stillinger - Proffselger

Bygger’n søker engasjerte proffselgere

Vi søker alltid etter engasjerte proffselgere rundt om i landet. Er du en av dem – ønsker vi å høre fra deg. Utforsk våre stillingsannonser eller send inn en åpen søknad.

BOEN har fått Svanemerket sine lakkerte gulv

Boen har fått Svanemerket på sine gulv

BOEN Parkett har fått Svanemerket på deres lakkerte produkter i eik og ask. Svanemerket er en av verdens strengeste og mest ambisiøse sertifiseringer. 

Lag din egen Halloween-lykt

Gjør som hulken - lag din egen Halloween-lykt!

Slipp kreativiteten løs og lag en flott lykt til Halloween! Vi har verktøy og tilbehør som kan brukes til oppgaven - alt fra kniv til stikksag!

Seks tips til enklere oppussing av badet

Seks tips til enklere oppussing av badet

Badet er komplekst og dyrt, men verdt det i det lange løp.

Slik bygger du utekjøkken (1)

Slik bygger du utekjøkken

Med et utekjøkken kan du flytte alle tilberedelsene til hagemiddagen ut i solen, og delta i det sosiale underveis. Bygger du kjøkkenet selv, får du det akkurat slik du vil; praktisk, hyggelig og kostnadseffektivt.

Ombyggeren

Vi har noen varer til overs!

Her kan du finne noen skatter til dine prosjekter!

Listverk gir rommet helhet

Listverk gir rommet helhet

Bergene Holme har lister til alle typer gulv, dører og vinduer.

Gulvet under gulvet

Gulvet under gulvet

Parkett, laminat, vinyl, linoleum, gummi, kork, tepper og teppefliser – alle disse gulvvariantene stiller krav til underlaget de legges på.

Hils på BILT

Hils på BILT!

Gjør byggeprosessen enklere! Visste du at vi har lansert vårt eget merke på avrettingsmasse og mørtel? Uansett om du skal utføre en mindre oppussing eller et større byggeprosjekt, har vi det du trenger for å oppnå en jevn overflate og solide konstruksjoner. Laget av fagfolk – for deg!

Icons/Large/Chat