Oppgrader hjemmet ditt med glassrekkverk

Ønsker du å gi hjemmet ditt en moderne touch, samtidig som du tar vare på sikkerheten og utsikten? Da kan glassrekkverk være noe for din bolig, både til balkong, terrasse og trapper.

Her er fem grunner til at glassrekkverk er et smart valg:

1.    Uforstyrret utsikt

Ikke gjem utsikten din bak et høyt rekkverk i tre. Glass sikrer at du kan nyte utsikten over din vakre hage, bylivet eller barna som leker i bakgården.

2.    Moderne estetikk

Glassrekkverk gir en følelse av eleganse og moderne stil til utendørsområdet. Det rene, minimalistiske designet passer perfekt med alt fra klassisk, herskapelig stil til funkis-stil.

3.    Vedlikeholdsfri

Glassrekkverk krever minimalt med vedlikehold, sammenlignet med tre, som krever regelmessig maling eller beising. Glass trenger kun en enkel rengjøring med såpe og vann for å se nytt ut.

4.    Holdbarhet og sikkerhet

Glassrekkverk er produsert av herdet eller laminert sikkerhetsglass for å sikre høy holdbarhet og sikkerhet. Dette gjør dem vanskelig å knuse, noe som kan være viktig for barnefamilier. De er også designet for å tåle tøffe værforhold uten at det blir seende slitt ut.

5.    Øker eiendomsverdien

Både det estetiske og det praktiske som kommer med glassrekkverk, kombinert med den moderne følelsen og kvalitetsinntrykket, gjør hjemmet ditt mer tiltalende for potensielle kjøpere eller leietakere.

Glassrekkverk tilbyr en perfekt balanse mellom skjønnhet og praktisk bruk. Med deres elegante utseende, holdbarhet, og vedlikeholdsvennlige egenskaper, er de en utmerket investering for alle som ønsker å forbedre sitt hjem.

Besøk din lokale Bygger’n-butikk for å se de ulike alternativene. Våre fagfolk hjelper deg å finne det perfekte glassrekkverket for din smak og ditt behov.

Opprettet
03.06.2024
Oppdatert
11.06.2024

Andre artikler

Tre snekkerprosjekter til uteplassen

Tre snekkerprosjekter til uteplassen

Kribler det litt ekstra i fingrene etter et nytt snekkerprosjekt? Vi har noen forslag til deg.

Bygg egen pergola

Bygg egen pergola

Dette er en skikkelig utfordring som trenger flere snekkere som jobber på lag. Her er oppskriften.

Bygg en steinterrasse

Bygg en steinterrasse

Lyst til å prøve å lage en steinterrasse? Her er oppskriften.

Topp terrasse med toppskruing

Topp terrasse med toppskruing

De fleste monterer terrassebord ved å skru rett ned i bordene, såkalt toppskruing. Slik får du det beste resultatet.

Alt du trenger å vite om å bygge terrasse

Alt du trenger å vite om å bygge terrasse

Skap et hyggelig, pent og praktisk utemiljø med den rette terrassen.

Slik lager du rekkverk rundt terrassen

Slik lager du rekkverk rundt terrassen

Dersom terrasse ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, må du av sikkerhetsmessige grunner sette opp et rekkverk. Selv om høydeforskjellen er mindre, vil rekkverk i mange tilfeller være på sin plass.

Icons/Large/Chat