Taket på huset ditt er prikken over i-en, og det er viktig at du tar det rette tak-valget.

Hvilket tak skal du velge?

Kanskje drømmetaket ditt er et AeroDek-tak? En ideell kombinasjon av god holdbarhet og elegant design.

Robuste løsninger på taket er viktig i et land med mer ekstremvær og et klima som blir våtere og barskere. Du behøver taket som best beskytter hjemmet mot vær og vind. Ifølge BMI Norge er ståltakpanner noe av det tryggeste du kan velge.

BMI Norge har et bredt sortiment, fra Norges største utvalg av produkter for skrå og flate tak, til glassrekkverk, byggevareprodukter og systemer for å holde vind og fuktighet ute av bygningen din.

AeroDek-tak gir ifølge BMI den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Du kan velge mellom 12 ulike farger og stiler fra et av markedets mest fleksible system for de som ønsker tette og pene tak i værutsatte områder.

 

Her er noen av variantene:

Traditon Plus

Velger du Tradition Plus får du et tak som er like solid som det er pent. Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Oppbygging av platen består av en kjerne av zinkmagnesium belagt stål og flere lags beskyttelse, noe som gir en robust overflate med god fargebestandighet og den beste sikkerheten mot korrosjon.

Tradition Plus leveres i fire klassiske fargevarianter.

Unique Plus

Unique Plus takpanner har kjerne av zinkmagnesiumbelagt stål og flere lags beskyttelse, og overflaten har blank slagsterk pulverlakk. Oppbyggingen av platen gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet.

Unique Plus er en uslåelig kombinasjon av ekstrem slitestyrke og elegant design. Unique Plus veier kun 5,5 kg/m2, er enkel å montere, tåler alle aktuelle snølaster og kan legges ned til 8° fall. Med AeroDek takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår.

Robust Plus

Med Robust Plus får du slitestyrke og design i skjønn forening. Stilrent og moderne, med et unikt utseende som passer ekstra godt til hus med minimalistisk og moderne stil.

Oppbygging av platen består av en kjerne av zinkmagnesium belagt stål og flere lags beskyttelse, noe som gir en robust overflate, god fargebestandighet og den beste sikkerheten mot korrosjon.

Quadro Plus

Quadro Plus takpanner har et trendy stilrent design - som er skapt for norsk klima. Et Quadro-tak er velegnet både til nybygg og rehabilitering. Platen har lav vekt (7,2 kg/m2) og kan legges ned til 10° fall. Dekkende mål 399x 1250 mm. 2 plater dekker 1 m2.

Quadro Plus-pannene monteres med skruer i BMI metal og coilspiker. Oppbygging av platen består av flere lags beskyttelse, noe som gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
26.04.2023
Icons/Large/Chat