Takrennesystem fra Plannja.

Takrenne skapt for et nordisk klima

Plannja har siden 1967 designet, utviklet og produsert tak, fasadeelement og alt av tilbehør som kan heve verdi i byggene.

Høy kvalitet for et nordisk klima

Plannjas tak og takrenner i stål eller aluminium er laget for et nordisk klima, noe som betyr eksepsjonelt høy kvalitet og holdbarhet i alle detaljer. Produktenes design og farge er nordisk og stilrene. Takrennesystemet har samlet alt du trenger i form av takrenner, nedløpsrør, rennekroker og nødvendig tilbehør. Det gir trygge løsninger som minimerer risikoen for vann- og fuktskader på fasade, sokkel og grunn.

  • Et bredt utvalg i stål og aluminium
  • Unikt fargeprogram
  • Lett vekt og enkel håndtering av produktene
  • En god kombinasjon av estetikk, økonomi og funksjon.

Du kan velge mellom Standard takrennesystem, Square takrennesystem eller Plannja Tradition takrennesystem.

Standard takrennesystem i stål og aluminium – en perfekt kombinasjon av estetikk, økonomi og funksjon

Standard takrennesystem passer like godt på kommersielle bygg som på eneboliger og fritidshus. Nettopp allsidigheten i ulike byggesammenhenger, god totaløkonomi, høy kvalitet og lang levetid, gjør Standard til det mest populære takrennesystemet vårt.

Når skal du velge Aluminium?

Standard Takrennesystem i aluminium for hus ved kysten og et logisk valg der man velger takplater i aluminiumRegn og fuktighet i kystnære miljøer, i byer og nær industriområder kan inneholde salter eller forurensing med lav pH-verdi. I slike miljøer utsettes tak og vegger for store påkjenninger i form av korrosjon, og aluminiumstakrenner bidrar til langvarig beskyttelse av hjemmet ditt.

Square takrennesystem – for kontraster eller harmoni med byggets arkitektur

Square takrennesystem med rektangulære renner anvendes av mange arkitekter som en del av byggets estetiske uttrykk. Square er som skapt for å danne spennende kontraster eller smelte sammen med byggets arkitektur.

Tradition takrennesystem – tradisjonelt takrennesystem for tradisjonelle tak

Tradition er et tradisjonelt takrennesystem for alle typer tak og passer i tillegg godt på eldre hus. I kombinasjon med blikkenslagerens takarbeid og beslag, kommer skarprørsvinkler og kummer virkelig til sin rett ved bruk av Tradition.

Den runde nedløpskummen brukes sammen med skarprørsvinkler og passer godt inn i en eldre stil og tradisjon.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
02.03.2023
Icons/Large/Chat