FORARBEID: Et godt sluttresultat er avhengig av et godt forarbeid.

5 ting du kan gjøre inne når det høljer ned ute

Forny hjemmet ditt med små og store oppussingsprosjekt.

Mal deg et nytt hjem

Frisk opp hjemmet ditt med en kontrastvegg i stua, ny og beroligende farge på soverommet eller mal over skader og hull i listverk og dører. Den perfekte jobben på en regnværsdag, som gir go’-følelsen i etterkant.

Alle maler med rull. Med riktig teknikk blir resultatet også helt strøkent. -> Tips til deg som maler med rull 

Det finnes et hav av ulike malingsprodukter som alle er beregnet på ulike oppgaver. Her er fire tips til hvordan du finner riktig maling.

Besøk din nærmeste Bygger'n for å sjekke malingsutvalget, eller ta en titt i nettbutikken.

Badet malt med Jotun LADY Aqua, 6378 Iconic og 6352 Evening Green. Foto: Jotun

Spraylakker ting og tang

Skaff deg noen bokser spraylakk og skap en ny «look» på interiøret ditt. Spray i vei og få nye vaser, stoler, bilderammer og blomsterpotter.

Ved bruk av Quick Bengalack kan du fornye gamle og kjedelige møbler, og gi dem et flott utseende med suveren styrke. Overflaten blir flott, blank og slitesterk.

Foto: Quick Bengalack

Lettvegg på 1-2-3

Sett opp den lettveggen du har tenkt på ei god stund nå. Det er ikke så vanskelig som du tror. På en dag kan du få ny planløsning, et ekstra rom, bod eller garderobe. Usikker på hvordan du gjør det?

Hans Petter viser deg i videoen under.

Sett opp en spilevegg

Hvis du virkelig vil friske opp et rom, så kan det være en kjempegod idé å sette opp en spilevegg. Spiler passer på vegger, i tak og frittstående. Og det er nettopp alle bruksområdene som har gjort spiler så populære. Sammen med det store utvalget i utførelser og farger, naturligvis. Klikk her og se 

Vil du bruke spiler fra Rindalslist, får du gode tips fra Marius om hvordan du gjør det i videoen under.  

Gjør noe sammen med barna

Vi i Bygger’n heier på sløyd, og på barn og unge som snekrer. Det gir både byggeglede og mestringsfølelse. Sett av litt tid i garasjen til å snekre med barna. Lurer du på hva dere kan finne på? Her får du mange tips til små prosjekt for små snekkere.

Les magasinet med tipsene her

Da er det bare å sette i gang, da. Lykke til!

Opprettet
08.08.2023
Oppdatert
17.08.2023

Andre artikler

Fiks gamle møbler - fjern malingen

Fiks gamle møbler - fjern malingen

Det er ikke slik at når et møbel er malt, så er det malt for alltid. Det finnes malingfjernere som effektivt fjerner gamle malinglag uten å skade treverket. Se hvordan dette hvitmalte bordet fikk tilbake sin opprinnelige bordplate.

Lag dine egne matchende skapdører og sengegavl

Lag dine egne matchende skapdører og sengegavl

Her er handleliste og hvordan du gjør det. - Dette kan alle fint få til, hvis man er litt "handy", mener Lene Graff.

Hvordan sette sammen en blomsterkasse

Hvordan sette sammen en blomsterkasse

I dag viser Ole oss hvordan man setter sammen en enkel kasse-konstruksjon. Vi bruker den til å lage en blomsterkasse, men du kan bruke den til å lage HVA DU VIL! Her er det kun fantasien som setter grenser.

Så enkelt kan du pusse opp en kommode

Så enkelt kan du pusse opp en kommode

Har du en gammel kommode eller et annet møbel du vil friske opp litt, og lurer på hvordan du pusser dem opp? Marius fra Bygger'n Onstad viser deg noen enkle tips til hvordan du kan freshe opp og gjenbruke det du allerede har hjemme! Maling, kvist- og sperregrunn og nye knotter er ofte alt som skal til.

Slik får du nytt interiør med spraymaling

Slik får du nytt interiør med spraymaling

Det er gøy å male med Quick Bengalack, og du kan slå deg løs med disse 4 tipsene til ting å male. Visste du for eksempel at du kan spraye maling rett på en pære? Da blir det en kul lyslenke å ha fremme på hagefesten!

Slik matcher du maling og tapet

Slik matcher du maling og tapet

Stadig flere velger å kombinere maling og tapet. Noen rom med maling og noen med tapet, eller en kombinasjon i samme rom. Utfordringen kan være å finne tapet og maling som matcher. En fin ting ved maling er at den kan blandes i de fleste farger og mange ulike glansgrader.

Gjør plass til mer under trappa

Gjør plass til mer under trappa

Utnytt kvadratmetrene i trapperommet mer effektivt. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod.

Icons/Large/Chat