Jordnær tilværelse eller klarhet og ro?

Varme, rustikke nyanser minner oss om den nærende jorden som vi alle bor på. Her har de brukt Lady pure color 12120 desert pink.

Leire og stein, sand og jord. Materialene som former både hus og byer er essensielle byggesteiner, også i livene våre. Rød og brun, dempet gul og rustikk terrakotta. Dette er jordfarger som virker samlende. Nyansene er imøtekommende og genuine, og bidrar til en varm atmosfære i hjemmet. Dette er en fargepalett for de kreative, de eventyrlystne og de som verdsetter ekte håndverk. Paletten henter sin inspirasjon fra ulike kulturer rundt om i verden, og inviterer deg til å skape et lunt og inspirerende interiør.

Om du ønsker å skape en sone med lun atmosfære, eller fargesette flere rom i vakre jordnære toner, så vil disse rustikke fargene skape en oppløftende og nærende stemning. Fargene er samtidig en påminnelse om verdens kulturarv, rike tradisjoner og verdien av ekte håndverk.

Disse fargene ber ikke om oppmerksomhet, men omslutter oss med sin klarhet og myke, beroligende fremtoning. Omgitt av disse subtile fargene, i rom uten unødvendige distraksjoner, settes tankene fri og sinnet kan gjenfinne sitt fokus.

Minimalistiske rom trenger ikke å oppleves kjølige eller tomme. Denne paletten av varme og tidløse nyanser skaper en perfekt balanse av dempet skjønnhet. Nyansene kan brukes til å skape en monokrom stil, eller kombineres med mer kulørte farger for spennende kontraster.

Tekst, bilder og inspirasjon er hentet fra jotun.no.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat