SOLIDE VEGGER: De nye uttrykkene Jasmund, Mackenzie og Fresco gir deg flere valgmuligheter enn noensinne når du velger eliteX.

Fresh opp de praktiske rommene med eliteX

eliteX er perfekt når du vil freshe opp boden, garasjen, treningsrommet eller vaskerommet. Disse veggene er skapt for hard bruk over tid, og nå leveres de i tre nye uttrykk.

Det blir faktisk mye hyggeligere å ta en økt med manualene, smøre sykkelkjedet eller organisere boden når bruksrommene har nye vegger. Til og med den kjedelige klesvasken blir mer lystbetont når vaskerommet er fresht og praktisk.

Nå får du eliteX fra Forestia i seks ulike uttrykk, der tre av dem er helt fabrikkferske.

Sjekk ut eliteX her.

SOLIDE VEGGER: De nye uttrykkene Jasmund, Mackenzie og Fresco gir deg flere valgmuligheter enn noensinne når du velger eliteX.

Funksjonelle og estetiske vegger

– Et lite vaskerom eller bod kan man fint plate opp selv på kun én dag, siden platene har en enkel klikkløsning. Man trenger nødvendigvis ikke fagfolk for å renovere slike rom, sier interiørdesigner Annette Nordström.

Hun har lagt merke til at mange neglisjerer boder og vaskerom, og at det finnes mange bruksrom som kun har blottet stenderverk.

– Veggene i slike rom trenger ikke å se stygge ut, ler hun. Slike rom kler veldig godt en industriell stil, som man enkelt oppnår med de tre nye dekorene til eliteX.

SKAP SYSTEM: Med system på vaskerommet, blir dette en hyggeligere hverdagssyssel. Veggene fra eliteX er en praktisk ramme for deg som setter pris på funksjonelle løsninger.

Annette forklarer videre at sjatteringene i de nye eliteX platene ikke bare har en estetisk effekt, men at de også bidrar til veggenes funksjonalitet.

– Man bruker gjerne slike rom litt mer uvørent enn for eksempel stue og kjøkken, og derfor er det viktig at veggene tåler mye. Man skal kanskje henge opp tunge gjenstander, og i tillegg drive med ting som skaper smuss. Sjatteringene i platenes overflate bidrar til å kamuflere eventuelle flekker slik at veggene bevarer den freshe følelsen lenger, forklarer hun.

Tåler mye vekt

Uansett om du har en verktøybod du bruker jevnlig, en garasje du bruker daglig eller et treningsrom du skulle ønske du brukte oftere, så er det gull verdt å ha orden på «sysakene».

TÅLER JULING: eliteX er hardføre veggplater som tåler alt fra søle og skitne barnehender til vekten av tunge hyller. De tre nye uttrykkene kamuflerer effektivt eventuelle flekker fra små barnehender.

Når hver gjenstand har en fast plass, så er det enklere å finne frem. Det betyr gjerne å få ting opp på veggen.

– eliteX er svært solide og skrufaste vegger som tåler mye juling. De tåler fint vekten av både hyller og sykler, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia.

Interiørdesigner Nordström opplever også at man kan henge nesten hva som helst på eliteX-veggene.

– Med andre vegger må man sørge for å treffe stenderverket bak når man skal skru opp hyller. Med eliteX trenger man ikke å tenke på det, sier hun.

Se forestia.no for mer informasjon.

Enkelt vedlikehold

Det er ikke til å unngå at vegger i bruksrom preges av hard bruk over tid. De utsettes for alt fra dryppende sykkelhjul til uvøren bruk av vektstang. Slikt setter spor. Da er det fint å vite at eliteX er overflatebehandlet, og at veggene kan både vaskes og skrubbes.

Slik får du orden i garasjen med eliteX.

– eliteX er har en overflate av Melamin, og kan enkelt spyles med hageslange eller vaskes med klut og såpevann, sier produktsjefen.

Det er ikke uten grunn at eliteX ofte brukes i barnehager, der små hender kan gjøre stor skade med tusj og gjørme på rekordtid!

FLEKSIBLE VEGGPLATER: platene fra eliteX kan brukes til alt fra vaskerom til garasje.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat