Hvorfor skal du velge Glava?

Valget er lett. Gjør jobben effektiv og smidig med Glava Proff 34.

Det finnes mange grunner til å velge Glava Proff 34 når du skal isolere. Ikke er det bare et lett valg, isolasjon av glassull er også lett i vekt, som er fordelaktig for rygg og armer.

Pakkene er komprimerte, sånn at logistikken blir effektiv - og isolasjonen er lett å håndtere internt på byggeplassen. Spensten i hver enkel isolasjonsplate sørger på sin side for at monteringen går lett for seg.

Glava Proff 34 isolerer dessuten bedre enn andre standardprodukter (A37), så da er i grunn valget - lett!

Finn produkter fra Glava på byggern.no

GLAVA® har som mål å utvikle byggisolasjon som er lett å håndtere og isolerer best.

Glava Proff 34 er laget med returglass; gamle vinflasker, syltetøyglass og bilruter får nytt liv i fabrikkene i Askim og Stjørdal, og gir dermed en ekstra miljødimensjon til isolasjonsjobben. Glava Proff 34 lages med opptil 80 prosent resirkulert glass, noe som bidrar til mindre utslipp og et godt miljøregnskap på byggeprosjektet.

Les mer om miljø i GLAVA 

Lett å jobbe med
Glava Isolasjon har lette isolasjonsprodukter til alle typer bygg.

Lett å håndtere
Lette og komprimerte produkter gir enkel håndtering på byggeplass og mye isolasjon i hver pakke.

Lett å montere
Produktet er fast i formen og har god spenst. Det gjør at produktet holder seg bedre på plass i bjelkelag og stenderverk ved montering.

Lett å frakte
Komprimering 5:1 gjør at vi kan kjøre én bil i stedet for fem. Det reduserer miljøbelastningen!

Isolerer best
Glava Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37).

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger.

Henrik Norland, Produktsjef for Bygg i GLAVA®

Isolering med lavere lambda, som med Proff 34, gjør at bygget blir merkbart mer energieffektivt – eller at du kan bygge slankere vegger.
Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
03.03.2023
Icons/Large/Chat