Bygger'n Drammen

Ring ossSend e-post

Dråpen 15

3036 Drammen

Tlf: 32 20 90 40

E-post: info@drammen.byggern.no

Velkommen til Bygger'n Drammen! Vi hjelper deg med alt du trenger til dine små og store prosjekter. Nytt hus, hytte, garasje, bytte av vindu, dører og tak - du kan stole på fagfolk!

Åpningstider

Åpningstider

Man:
0700 - 1900
Tirs:
0700 - 1900
Ons:
0700 - 1900
Tors:
0700 - 1900
Fre:
0700 - 1900
Lør:
0900 - 1600
Søn:
Lukket
common:hiba-house

Kom innom torsdag 20. juni og gjør et grillkupp!

20 % på alle griller - og du får grillmat fra vår leverandør Sunwind. Velkommen innom!

Gjør et skikkelig kupp på vinduer fra Lyssand med en rabatt på 40 %.
Riktig valg av vindu er avgjørende for et godt bomiljø. Hvilket vindu du skal velge avhenger av ditt boligprosjekt. Et godt vindu ivaretar din komfort og begrenser boligens energiforbruk ved å hold på varmen.
På overflatebehandlet vinduer i tre-alu fra Lyssand får du 30 års garanti mot sopp og råte.

For inspirasjon og utvalg av Lyssand vinduer klikk her.Har du ikke tid eller lyst til å bytte vinduer selv hjelper vi deg med å få jobben ferdig utført av erfarne fagfolk. Vi har et stort nettverk og samarbeider med dyktige håndverkere. Ta kontakt med oss i dag, vi er klare til å hjelpe deg. 

Ferdig Utført er et tilbud til deg som ikke har tid, ønske om eller mulighet til å gjennomføre oppussingen selv. 

Vi har et stort nettverk av erfarne fagfolk, og samarbeider tett med dyktige håndverkere til alle typer jobber, fra små tilpasninger til komplett rehabilitering og nybygg.

  • Vi legger tak,
  • Vi bygger hus, hytter og garasjer
  • Vi skifter vinduer
  • Vi bytter dører

Og mye, mye mer.

Vil du bli kontaktet av Bygger'n Drammen for pris på ferdig utført?
Klikk her

Bygger’n har solide samarbeidsbedrifter som kundene får tilgang til, og håndverkerne kjøper varene hos Bygger’n til gode priser for kundene. Slik ivaretas også krav til kvalitet og dokumentasjon, samt en god garantiordning.

Vår samarbeidspartner når det gjelder vinduer er Vedlikeholds Entreprenøren AS i Drammen.

Firmaet ble etablert i 2019, men de to ansatte sitter på henholdsvis 13 år og 17 års erfaring i bransjen. De spesialiserer seg på dører og vinduer. Har du et vindu eller en dør som trenger utskifting, eller skulle du hatt en ny fasade med stilig design? Da er vi trygge på at Vedlikeholds Entreprenøren AS gjør en god jobb for deg.

Slik fant Johan Olaf sin drømmegarasje

I garasjen til Johan Olaf skulle det være rom for høye biler, treningsrom, boder og avkopling på sofaen. – Jeg har lett over hele landet etter den perfekte garasjen. Nå er den funnet, sier han.

Familien Førde valgte to modifiserte HIBA-garasjer fra Bygger'n i Drammen. Garasjene ble strukket både i høyde og bredde. Takhøyden er godt over 3 meter og arealet byr på 50 kvadratmeter.

Les hele saken her

STOLT LEVERANDØR: Tore Erik Hammer hos Bygger'n er stolt over resultatet. – Vi lever under mottoet «Du kan stole på fagfolk». Vi liker å hjelpe kunder og sørge for at resultatet blir som forventet slik som i garasjesaken til Johan Olaf, sier han.

TAR VARE PÅ VERDIENE: En garasje skal ta vare på verdiene våre. Den skal også kunne være fleksibel og romme det vi måtte ønske. – Her er det isolert så både mann og bil har det godt og varmt.

Kontaktpersoner:

Opprettet
15.12.2021
Oppdatert
27.06.2022

Andre artikler

Få jobben Ferdig Utført av en proff

Få jobben Ferdig Utført av en proff

Ikke tid eller lyst til å gjøre jobben selv? Ikke noe problem, få heller jobben gjort av erfarne fagfolk.

Dugg eller rim på nye vinduer?

Dugg eller rim på nye vinduer?

Kondens er faktisk et godt tegn.

Bytte vindu

Skal du bytte vinduer?

Riktig valg av vindu er avgjørende for et godt bomiljø og hvilket vindu du skal velge avhenger av ditt prosjekt. Et godt vindu skal ivareta din komfort og begrense boligens energiforbruk.

Spar strøm med riktig isolasjon

Spar strøm med riktig isolasjon

God og riktig isolasjon sparer du på i lengden, ikke minst er det viktig å etterisolere hvis du bor i gammelt hus. Dårlig isolasjon gir stort varmetap.

Vær kreativ med kledningen på huset ditt

Vær kreativ med kledningen på huset ditt

Skal du bytte kledning på huset ditt? Hva med å gjøre en liten vri og legg kledning fra Inntre Kjeldstad rundt inngangsdøren i en annen retning enn resten av huset.

Hvilken kledning skal du velge?

Hvilken kledning skal du velge?

Det kan være en utfordring å vite hva man skal velge utendørs. Og det er er bare ett av mange valg når man bygger eller skal pusse opp. Inntre Kjeldstad gir deg en guide til hva som passer best til ditt prosjekt - for å gjøre akkurat dette valget litt enklere for deg.

Hvorfor velge Glava

Hvorfor skal du velge Glava?

Valget er lett. Gjør jobben effektiv og smidig med Glava Proff 34.

Isolering av skråtak

Isolering av skråtak

Taket er ett av de stedene som har størst varmetap. Et godt isolert tak vil derfor fort kunne merkes på energiutgiftene. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av loft

Isolering av loft

Energirenovering av loft er et av de enkleste og mest effektive tiltakene som kan gjøres for å forbedre boligstandarden. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.