Du styrer robotgressklipperen fra din smarttelefon. Så enkelt er det.

En stille, allsidig og intelligent liten hagehjelper

Det er GARDENA robotgressklipper SILENO minimo 500m²! Den er ideell for små plener, og kombinerer høy ytelse og presisjon med praktisk klipping.

La oss kommer i gang!

Plukk opp smarttelefonen din bruk GARDENA Bluetooth® App til å angi plenstørrelse, ønsket klippedag og foretrukket starttid. GARDENA Bluetooth® App guider deg gjennom den første innstallasjonen , trinn for trinn. Robotgressklipperen setter opp en klippeplan og er klar til å starte.

Her finner du robotklipperen i vår nettbutikk

Det er enkelt å kontrollere SILENO minimo via Bluetooth® fra opptil 10 m unna. Robotgressklipperen din beregner den optimale klippetiden, og GARDENA Bluetooth® App bruker planleggingsassistenten for å hjelpe deg med å holde hagen vedlike. Robotgressklipperen har det laveste lydnivået i markedet på bare 57 dB (A) takket være en spesielt støysvak motor. Både du og naboene dine kan slappe av i fred, selv når roboten er i aksjon.

Slapp av og la roboten gjøre jobben

Når jobben er gjort, går den hardtarbeidende robotklipperen hjem til ladestasjonen for en velfortjent lading. Den klipper helt på egen hånd og gir deg mer tid til å gjøre de tingene du elsker i hagen.

SILENO minimo kan enkelt rengjøres med en hageslange.

Nyt tiden i hagen med SILENO minimo, len deg tilbake, slapp av og la robotklipperen gjøre jobben for deg. Plenen din vil alltid se flott og velstelt ut med SILENO minimo: Den intelligente robotgressklipperen.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
19.12.2022
Icons/Large/Chat