Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. LADY Pure Color 8546 Local Green på bildet ovenfor, er en av sesongens nyeste farger fra Jotun og LADY!

En hyllest til fargene

Jotun feirer det nye tiåret med 12 helt nye farger.

– 2020 representerer et helt nytt tiår. Mange av oss ønsker å foreta noen endringer i livet, lære noe nytt, reise eller bare dagdrømme litt mer. Uansett; et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser. Det sier Lisbeth Larsen, Jotuns globale fargesjef, som har ledet arbeidet med utviklingen av det nye fargekonseptet.

– Når vi skal designe en ny farge, spør vi alltid oss selv hva vi ønsker at fargen skal uttrykke, sier Larsen. For det handler om mer enn en ny farge. Det handler om en tolkning av tendenser i samfunnet, og hva vi tror vil være viktig for folk i tiden som kommer. Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger.

To gylne nyheter! LADY Pure Color 11174 Curious Mind på veggen bak skapet – og den lysere nyansen LADY 11173 Humble Yellow (buet vegg til venstre).

12 nye farger for unik atmosfære

Farger har en stor påvirkningskraft på trivselen vår. Det handler om å skape rom for gode opplevelser og balanse i livet. Vi feirer 2020 med å lansere 12 helt nye farger fra LADY. Hver og én av fargene har tydelig karakter og sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. De nye fargene er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et utall harmoniske kombinasjonsmuligheter, for et vakkert og personlig interiør.

Dyp blå – og en stor personlighet! LADY Pure Color 4863 Statement Blue – i nydelig kombinasjon med den gode og kjente grå nyansen, 1462 Grå Skifer. Dette er farger som blir særdeles vakre i supermatt finish med LADY Pure Color!

Klokskap og nysgjerrighet

Med det nye fargekonseptet vil Jotuns fargeteam formidle en positiv tro på tiåret vi er på vei inn i. Fargene har fått navn som reflekterer optimisme og vennlighet; i kombinasjon med individualitet og nysgjerrighet. Dette er egenskaper som betyr mye for fremtidsutviklingen, personlig vekst og retningsvalg.

Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer.

LADY Pure Color 20145 Wisdom – en dyp plommefarge, som passer utmerket i rom for konsentrasjon eller gode samtaler.

Drøm deg bort i denne innbydende fargen! LADY Pure Color 20142 Daydream.

Varig vakre, matte vegger

LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en enda vakrere finish, men er like robust som før! LADY Wonderwall er helt unik når det kommer til vaskbarhet og slitestyrke.

De unike egenskapene som flekkavvisning og ekstra slitestyrke, gjør at malingen tåler hverdagens bruk! Hva enn dagen måtte romme av aktiviteter, holder veggene seg like matte og vakre.

Nå kan du ha matt vakker finish også på de mest utsatte flatene, og i de ulike livsfasene hvor robusthet er en prioritet i hjemmet! LADY Wonderwall har unike egenskaper som gjør at den tåler hverdagens bruk!

Nå kan du ha matt vakker finish også på de mest utsatte flatene, og i de ulike livsfasene hvor robusthet er en prioritet i hjemmet! LADY Wonderwall har unike egenskaper som gjør at den tåler hverdagens bruk! Som for eksempel her på kjøkkenet. Dette er den nye fargen 11175 Adventure.

Tidløse nyanser

Ved å kombinere de nye fargene med noen av våre tidløse fargenyanser, får du en spennende dynamikk i fargesettingen, og mange muligheter for nye, vakre fargekombinasjoner! I det nye fargekartet vil du se mange tips til farger som går godt sammen. Våg å være litt annerledes! Kanskje er det bare en liten dash sennepfarge som skal til, for å få litt spenning i interiøret?

Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish!

Les mer om produktene og finn flere inspirerende artikkler på Jotun.no

Kilde: Jotun.no

Veggen har fått fargen LADY Pure Color 7637 Exhale og hyllene er malt med LADY Supreme Finish Superblank 10001 Dijon Yellow.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
03.03.2023
Icons/Large/Chat