Bilde1

Pakk inn huset med isolasjon for lavest mulig strømregning

Isolasjon

Isolering av loft

Isolering av loft

Energirenovering av loft er et av de enkleste og mest effektive tiltakene som kan gjøres for å forbedre boligstandarden. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av skråtak

Isolering av skråtak

Taket er ett av de stedene som har størst varmetap. Et godt isolert tak vil derfor fort kunne merkes på energiutgiftene. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av ytterveggen

Isolering av ytterveggen

Utvendig tilleggsisolering av fasaden reduserer ikke bare energiforbruket, men du vil også bryte kuldebroer samt øke temperaturen i den bærende konstruksjonen. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Spar strøm med riktig isolasjon

Spar strøm med riktig isolasjon

God og riktig isolasjon sparer du på i lengden, ikke minst er det viktig å etterisolere hvis du bor i gammelt hus. Dårlig isolasjon gir stort varmetap.

Isolering av kjellervegg

Isolering av kjellervegg

For å oppnå en tørr og varm kjeller som kan innredes til oppholdsrom er det viktig, foruten å ha en god fuktsikring, å ha god isolering og drenering av ytterveggen. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av etasjeskiller

Isolering av etasjeskiller

Isolering av etasjeskillere reduserer følelsen av «kaldtrekk» langs veggene og bidrar til å forhindre varmetap mellom etasjene. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av skillevegger

Isolering av skillevegger

Ved oppsetting eller renovering av innvendige vegger er det viktig å fokusere på brann- og lyd-egenskapene. ROCKWOOL isolasjon bidrar til å redusere faren for brannspredning og uønsket støy fra naborommene.

Tilbake til oversiktssiden over strømsparende tiltak

Icons/Large/Chat