Lytt Til Huset Ditt 2500X500

Pakk inn huset med isolasjon for lavest mulig strømregning

Isolering av loft

Isolering av loft

Energirenovering av loft er et av de enkleste og mest effektive tiltakene som kan gjøres for å forbedre boligstandarden. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Les mer
Isolering av skråtak

Isolering av skråtak

Taket er ett av de stedene som har størst varmetap. Et godt isolert tak vil derfor fort kunne merkes på energiutgiftene. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Les mer

Isolering av kjellervegg

Isolering av kjellervegg

For å oppnå en tørr og varm kjeller som kan innredes til oppholdsrom er det viktig, foruten å ha en god fuktsikring, å ha god isolering og drenering av ytterveggen. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av etasjeskiller

Isolering av etasjeskiller

Isolering av etasjeskillere reduserer følelsen av «kaldtrekk» langs veggene og bidrar til å forhindre varmetap mellom etasjene. ROCKWOOL gir deg noen tips for å gjøre denne prosessen litt enklere for deg.

Isolering av skillevegger

Isolering av skillevegger

Ved oppsetting eller renovering av innvendige vegger er det viktig å fokusere på brann- og lyd-egenskapene. ROCKWOOL isolasjon bidrar til å redusere faren for brannspredning og uønsket støy fra naborommene.

Lytt Til Huset Ditt 2560X1080

Tilbake til oversiktssiden over strømsparende tiltak

Trykk her

Icons/30x30/External
Icons/Large/Chat