Eik Warm Grey Live Pure fra Boen er en parkett i en naturlig farge med et hint av grått og et rolig, ærlig uttrykk. Børsting fremhever trestrukturen og gjør gulvet lunt og behagelig å gå på.

5 kjappe om gulvtrender 2021

Evelyn Schedelberger er marketing manager i Boen, og trekker frem 5 spådommer for 2021.

Boen produserer parkettgulv av beste kvalitet, og er opptatt av at deres gulv er lagd med lidenskap, stil og godt håndverk. Med en historie som går tilbake til 1641, sitter de mildt sagt på en god dose erfaring og kompetanse.

Evelyn Schedelberger er marketing manager i Boen, og har fulgt gulvtrendene nøye de siste årene. Hun har gjort seg opp noen tanker om trendene fremover, og trekker frem 5 spådommer for 2021.

1. Større fokus på naturlige materialer og kraftigere farger. Grått og hvit utgår, vi bruker mer jordfarger og beige, brunt, blått, gult og grønt.

2. Mønsterparkett er virkelig tatt inn i varmen igjen, i nye farger og formater. Vi tør å blande det tradisjonelle med det moderne i hjemmene våre.

3. I Norden liker vi fortsatt lyse gulv i brede plank, men nå gjerne i en naturlig eikefarge. I en transparent og sosial verden ser vi også flere mørkere gulv og da blir flere modigere til å bruke mer farge på gulvet.

4. Personlighet og ønsket komfort er basis for din personlige stil. Vi skal ha et hjem som vi selv liker og som gjør at vi kan koble av.

5. Vi investerer gjerne i varig kvalitet og håndverk, bruk- og kast mentaliteten blir mindre. Samtidig tør vi også å bruke mer tre i innredningen og leker oss med former og farger fra 70 tallet.

 

Den autentiske looken til Eik Vivo plank er en perfekt match for en varm og avslappende atmosfære.

Eik Concerto, en 3-stavsparkett med matt lakk.

Eik Sand er 1-stavs parkett med en nydelig gråbrun farge. Børsting og naturolje fremhever trestrukturen og gjør det lunt og behagelig å gå på.

Dette er en 1-stavsparkett, Eik Alamo, som har en en rustikk, antikkbeiset utforming som passer til moderne, rustikt interiør.

Opprettet
19.12.2022
Oppdatert
01.02.2024

Andre artikler

Gulvet under gulvet

Gulvet under gulvet

Parkett, laminat, vinyl, linoleum, gummi, kork, tepper og teppefliser – alle disse gulvvariantene stiller krav til underlaget de legges på.

Parkett med naturlig utseende

Parkett med naturlig utseende

BOENs revolusjonerende overflateteknologi får parkett til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys.

Mørkt eller lyst gulv

Mørkt eller lyst gulv

Gulvets farge har stor betydning for hvordan et rom oppleves både når det gjelder rommets størrelse, stil og følelse. Mens vegger og tak kan males om ved behov er gulv av en mer permanent karakter. Derfor er det lurt å tenke langsiktig når man velger gulv.

Ulike rom krever ulike gulv

Ulike rom krever ulike gulv

Langt fra alle gulvtyper er like godt egnet i alle boligens rom.

Slik unngår du trinnlyd

Slik unngår du trinnlyd

Jo hardere et gulvmateriale er, dess mer lyder vil det kunne gi opphav til. Dette må det tas hensyn til når vi velger gulv. Trinnlyder er et vanlig - men unngåelig - problem!

Derfor er gulvet det viktigste møbelet i huset

Derfor er gulvet det viktigste møbelet i huset

Alt ligger i detaljene, som for eksempel å velge gulv, listverk og trappeneser som matcher.

Icons/Large/Chat