Bygger'n i topp tre

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel.

Shoppingportal anbefaler Bygger’n for trygg netthandel.

- Vi setter pris på at eButikker.no vurderer oss som et trygt sted å handle hos. Det skal være både enkelt og praktisk å handle hos Bygger’n, både på nett og i butikk, og vi jobber hele tiden for å modernisere oss. Kundene skal få rask og god hjelp av våre fagfolk på nett, som de får i butikk, og være trygge på at produktsider og priser er oppdaterte, sier Digital- og markedsføringssjef Tore Røsvoll. 

eButikker er en nettbutikk-katalog og ehandelsblogg som jobber med å samle alle seriøse og trygge internettbutikker i Norge i en portal. Det gjelder nettbutikker i alle sjangre, både de som selger fysiske varer, tjenester og digitale produkter. Shoppingportalen ønsker å bidra til at man unngår nettsvindel og useriøse nettbutikker, og jobber kontinuerlig med å være oppdaterte i det norske nettbutikk-segmentet.

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel. De tre som havnet på topp er Byggmax, Bygger’n og Bauhaus.

Om Bygger’n skriver de: «Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med omtrent 100 utsalgssteder. I noen av disse kan du handle på nett og få varene sendt hjem. De har et stort og bredt vareutvalg som gjør at man alltid finner det man er på jakt etter».

https://www.ebutikker.no/byggevarehus-med-byggevarer-pa-nett/

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

- Planen var to somre i Bygger’n, men plutselig var åtte år gått

- Planen var to somre i Bygger’n, men plutselig var åtte år gått

For mange starter karrieren med en sommerjobb. Det gjorde det også for Niklas Tronsmo.

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

1 av 3 søker informasjon i butikk når de pusser opp ute

- Kunnskap er noe av det beste vi kan tilby, sier leder for Bygger'n-skolen, Steinar Lium.

Vil redusere sløsing på byggeplass

Vil redusere sløsing på byggeplass

Nytt stjernelag: Byggmesteran AS, SINTEF og Bygger’n går sammen for å finne ut hvordan man skaper en mer effektiv og bærekraftig drift på byggeplassen.

Stormsuksess med Stormfestivalen

Stormsuksess med Stormfestivalen

Den anerkjente kunstneren Kjell Erik Killi Olsen, en av initiativtakerne til festivalen, roser blant andre Bygger’n for å vise dugnadsånd i en spesiell tid.

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

- Vi har signert Grønnvaskingsplakaten

E.A. Smith, Bygger’n, Smith Stål, HIBA Hus og LSE Byggesystemer har signert Grønnvaskingsplakaten, og lover dermed å bidra til at det grønne skiftet skal skje raskere.

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

Icons/Large/Chat