Bygger ut Bygger'n på Oppdal

Våren 2021 vil de som kjører E6, den strakeste vei, passere en betydelig større, oppgradert og moderne Bygger’n-butikk i Oppdal.

Et bygg på 2400 m2 vil da ha reist seg, klart for å betjene både gamle og nye kunder. 

- Vi planlegger en betydelig oppgradering og utvidelse av Bygger´n Oppdal. Lagerkapasiteten økes i stor grad og det vil bli etablert en gjennomkjøringsgate. Her kan kunder laste varene sine under tak i tørre og lyse omgivelser, sier konsernadvokat i E. A Smith, Bjørn Arve Haugen.

Utendørsarealet vil utvides med nye lagringssystemer, belysning og gode kjøreområder for både leveranser og kunder. Eksisterende bygg beholdes, med unntak av to mindre lagerrom. Totalt vil bygningsmassen etter endt utbygging utgjøre cirka 2400 m2. Butikk cirka 420 m2 og lager cirka 1700 m2, øvrige areal er sosiale rom og tekniske rom.

LES OGSÅ: Bygger'n Frøya åpnet dørene til ny butikk 2. april

- Ingenting slår folk og service

Det var i desember i fjor at E. A. Smith AS kjøpte eiendommen i Oppdal, med tanke på utvidelse av byggevarehuset. Byggingen vil foregå etappevis, og alt skal stå klart våren 2021. Utbyggingen kommer til å være godt synlig for de som passerer på E6.

- Beliggenheten er fin, men vi har erfart fra våre 47 varehus at kultur, folk og service slår beliggenhet og logo hver gang. Vi har en fantastisk gjeng på Bygger’n Oppdal, og det er dem vi investerer i, sier Haugen.

Konsernadvokat Bjørn Arve Haugen.

Konsernadvokat Bjørn Arve Haugen.

Han håper denne utvidelsen vil være et positivt tiltak i bygg- og håndverkerbransjen, som er den største bransjen i Oppdal, i disse koronatider.

- Bygger´n ønsker å bidra til å holde hjulene i gang i den krevende situasjonen Norge og regionen vår befinner oss i. Et av våre tiltak er å igangsette investeringer på våre egeneide eiendommer. Etter 150 år i drift tenker vi i et langt perspektiv, og håper markedet responderer positivt på at vi styrker oss nå, sier konsernadvokaten.

Kontaktløs handel

Kundenes handlemønster har naturlig nok endret seg den siste tiden. Bygger’n har derfor tilrettelagt for at kundene kan handle kontaktløst via nettbutikken, betale med Vipps og få varene levert. De har også gjennomført smitteverntiltak som sørger for trygg handel også i butikken. Samtidig har det vært viktig å ha et fullt leveringsdyktig byggevarehus, for å yte god service til kundene.

LES OGSÅ: Kunder i karantene handler kontaktløst

- Vi har savnet hyttefolket litt, men klart å tilpasse oss den nye hverdagen. Disse tiltakene, i tillegg til en fantastisk gjeng med ansatte, gjør at kundene fortsatt og i økende grad handler hos oss, sier Haugen.

- Det er på tide

Det er i dag sju ansatte ved Bygger'n Oppdal, med Kjetil Anshushaug i spissen som daglig leder. Han forteller i et intervju med lokalavisa Opp.no at han gleder seg til utbyggingen.

- Det er på tide, og det trengs. Vi tenker å være her i lang, lang tid, sier han.

Bygger’n ser absolutt potensialet for videre vekst i Oppdal, og ønsker både gamle og nye kunder velkommen i dag - og når dørene åpnes til nytt byggevarehus i 2021.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Den godt etablerte trønderbedriften blir nytt medlem i Bygger’n-kjeden fra 1. januar 2021.

Fra årsskiftet får Bygger’n Aurskog nye eiere i E.A. Smith

Fra årsskiftet får Bygger’n Aurskog nye eiere i E.A. Smith

- Vi er stolte over det vi har bygget opp her, og glade for at en så seriøs og profesjonell aktør som E.A. Smith har valgt å satse på Aurskog, sier Remi Jansen, styreformann i Aurskog Byggsenter.

E.A. Smith og Columbus utvikler fremtidens handel

E.A. Smith, som driver blant annet Bygger’n-kjeden, har inngått en omfattende avtale med Columbus om utvikling og leveranse av nye e-handelsløsninger for å styrke og sikre virksomheten fremover.

Bygger'n Teigen får ny lagerhall

Bygger'n Teigen får ny lagerhall

- Vi trenger mer tumleplass, sier Therese Haugland Bondhus, daglig leder hos Bygger'n Teigen.

Bygger'n Lakselv får nytt og større lager

Bygger'n Lakselv får nytt og større lager

Skal bli et av de største og beste byggevarehusene i Finnmark.

Bygger'n Eid har blitt dobbelt så stor

Bygger'n Eid har blitt dobbelt så stor

Ny, større butikk og kjøregate gjennom lageret er noe av det som er nytt i lokalene på Nordfjordeid.

Icons/Large/Chat