- Skal ha alt kunden forventer vi skal ha

2. april åpner Bygger’n Frøya dørene til ny butikk – og nytt konsept.

Butikken på Frøya skal ha et bredt produktutvalg, og fine, oppdaterte utstillinger. Der kan håndverkerne ta med seg kundene sine og se på veggplater, gulv, garderobe med mer når de skal bygge nytt eller pusse opp. Butikken skal også speile at den ligger i en havkommune, gjennom et stort maritimt sortiment.

- Vi skal ha alt kunden forventer en byggevare-butikk skal ha, og det vi ikke har, skaffer vi raskt, sier Vegard Ølstørn. Han er daglig leder hos Bygger’n Hitra, og får om få dager Bygger’n Frøya under vingene også.

Ølstørn mener det trengs en butikk på Frøya for å knytte frøyværingen til seg.

- Det er jo litt slik at vi på Frøya liker å handle av frøyværinger, så nå er det opp til både hitterværingen og frøyværingen å bruke de butikkene som finnes her i øyriket, sier han.

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
28.09.2021

Andre artikler

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Vi er i gang med en betydelig oppgradering av byggevarehuset i Bergen.

Tradisjon møter innovasjon

Tradisjon møter innovasjon

I flere tiår har Bygger’n Fåvang forsynt kunder i regionen med bygg- og landbruksvarer. Nå skal de oppgradere for å gå de neste tiårene i møte med et mer moderne anlegg.

Bygger'n Teigen får ny lagerhall

Bygger'n Teigen får ny lagerhall

- Vi trenger mer tumleplass, sier Therese Haugland Bondhus, daglig leder hos Bygger'n Teigen.

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Byggevarehuset har gjennomgått en betydelig oppgradering det siste året, og et tilbygg på ca. 930 m2 står nå godt synlig for alle passerende på E6 i Oppdal.

Bygger ut Bygger'n på Oppdal

Bygger ut Bygger'n på Oppdal

Våren 2021 vil de som kjører E6, den strakeste vei, passere en betydelig større, oppgradert og moderne Bygger’n-butikk i Oppdal.

Bygger'n i topp tre

Bygger'n i topp tre

Nylig undersøkte eButikker nettbutikkene som selger trelast og byggevarer på nett, og landet på tre anbefalinger for en trygg netthandel.

Icons/Large/Chat