Her kommer den nye butikken.

Høsten 2023 åpner Bygger’n nok en butikk i Trøndelag

Vi søker nå etter gode medarbeidere som kan være med å skape den beste handelsopplevelsen i Melhus.

Det ble en stor dag for Bygger’ns kjededirektør Øyvind Eidem da han i 2022 kunne annonsere at byggevarekjeden skal etablereres i Melhus i Trøndelag. Han er selv melhusbygg, og har hatt dette på ønskelisten lenge.

- Vårt samfunnsoppdrag er å utvikle bærekraftige lokalsamfunn. Når vi nå kommer til Melhus bidrar vi til nye, gode arbeidsplasser og gir melhusbyggen muligheten til å handle i hjemkommunen – til konkurransedyktige priser. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Eidem.

E.A. Smith AS, som driver Bygger'n-kjeden, har sikret seg en tomt på 7 800 m2 på Skjerdingstad i nedre Melhus. Der det nå bygges en ny Bygger’n-butikk.

Bli med på laget

Vi søker nå etter gode medarbeidere som kan være med å skape den beste handelsopplevelsen i Melhus. For at du skal trives hos oss må du like å jobbe med mennesker, ha evnen til å skape entusiasme og tenke proaktivt. Du har ambisjoner og ønsker å utvikle deg videre. Det er viktig at du kan samarbeide godt med dine nærmeste kollegaer og med øvrige nøkkelpersoner i konsernet. Stillingene krever at du er nøyaktig, selvstendig og strukturert. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt muligheter for utvikling.  

Akkurat nå søker vi etter: 

Daglig leder - Søknadsfrist 19.01.2023

Proffselger - Søknadsfrist 25.01.2023

Kunderådgivere - Søknadsfrist 23.01.2023

Bygger’n øker stadig markedsandelen i regionen, og når byggevarehuset kommer på plass på Melhus, vil Bygger’n være godt representert i Trøndelag. Da med hele 18 butikker fra Bygger’n Røyrvik i nord til Bygger’n Røros i sør.

Bygger'ns visjon er å skape bransjens beste handelsopplevelse. Denne butikken skal være et service- og kompetansesenter for profesjonelle, semiprofesjonelle og glade amatører som ønsker å bygge noe eller pusse opp hjemmet sitt.

 

xx

Opprettet
28.09.2021
Oppdatert
20.01.2023

Andre artikler

Bygger'n - for første gang på et kjøpesenter

Bygger'n - nå også på kjøpesenter

8. juli åpnes dørene for et helt nytt Bygger’n-konsept i Bergen. Da inntar Bygger’n Åsane Storsenter med en butikk der interiør og trender vil være mer fremtredende enn det kundene kanskje er vant til.

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Bergstaden Trelast blir Bygger'n Røros

Den godt etablerte trønderbedriften blir nytt medlem i Bygger’n-kjeden fra 1. januar 2021.

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Bygger’n Rådal fornyes både inn- og utvendig

Vi er i gang med en betydelig oppgradering av byggevarehuset i Bergen.

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Bygger’n Oppdal med nesten 1 000 m2 større butikk

Byggevarehuset har gjennomgått en betydelig oppgradering det siste året, og et tilbygg på ca. 930 m2 står nå godt synlig for alle passerende på E6 i Oppdal.

Flytende badstue klar for å nytes

Flytende badstue klar for å nytes

Dette er Kyrksæterøras nyeste turistattraksjon. Satt sammen av veggelementer fra LSE Byggesystemer Ørsta og materialer fra Bygger'n Lervik.

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Unikt byggeprosjekt ved Namsvatnet

Alt av materialer, verktøy og folk måtte fraktes sjøveien. Bygger'n Røyrvik var med over vannet.

Icons/Large/Chat